tak ako kazdi kto vie programovat,sa to musel niekde naucit.Mna by zaujimalo kde sa to mozem naucit aj ja.........a aky program pre ppc by som potreboval
tak ako kazdi kto vie programovat,sa to musel niekde naucit.Mna by zaujimalo kde sa to mozem naucit aj ja.........a aky program pre ppc by som potreboval
![]()
![]()
Ted vazne... A co byste rad vyvijel? Umite vubec nejaky programovaci jazyk?
Čtu-li správně, tazatel se ptá kde se může naučit programovat, logické tedy je, že žádný programovací jazyk neumí..
Žádný učený z nebe nespadl, že..
Asi chce programovat aplikace pro PPC, ja bych mu doporucill C#. Na nauceni je jednoduchy, IDE (Microsoft Visual Studio .NET 2003) neni v tomto pripade slozity. Bohuzel neni zadarmo.Ale naucit se to de i bez nej![]()
myslim ze dotaz,nikdo z nebe uceny nespadl bol uplne spravny.Samozrejme ze o programovani nic neviem,ale napriklad ked som sa raz chcel naucit nieco urobit v blenderi,tak som nasiel na nete vela materialu o tom ako v nom pracovat.Tak som myslel ze aj na pocket je nejaky program o ktorom sa mozem docitat na nete....mzono ze poznate nejake stranky????
Ale aj tak diky
V takovem pripade msdn.microsoft.com/mobile, zde najdete spousty materialu o tom, jak vyvijet aplikace pro PDA.
Doporucenym programovacim jazykem budiz zminovany C# a Visual Studio.NET 2003. Pripadne prichozi VS.NET 2005.
diky :yes:
nebo pokud chces delat jen jednoduche hry, tak muzes zkusit Game Editor game-editor.com