Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: T-Mobile MDA Compact II

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    T-Mobile představil v Mnichově na výstavě Systems 2005 nástupce svého úspěšného modelu T-Mobile MDA Compact, který nese označení T-Mobile MDA Compact II.

    Z dostupných informací vyplývá, že nový Compact se liší novější verzí operačního systému a vestavěným WiFi. Zatím ale nebylo oznámeno, zda bude podporovat i IEEE 802.11g.

    T-Mobile o tomto modelu dosud oficiálně neinformoval.


    http://msmobiles.com/news.php/4493.html
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00098465_MDAC2_YD0O.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 24.8 KB 
ID: 3249  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... supr, HTC si je patrně dobře vědomé toho, že plnohodnotné PDA s GSM částí, WLAN a především s kompaktní velikostí je a i nadále bude velmi dobře se prodávající zařízení ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Z obrazku k nerozeznání od MDA compact :-)

    BTW tohle měli v mobility hall na invexu (ale tam to bylo MDA Compact 1 :-)

    .. -> a můj pocit - nemůže to být jen fáma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... v pavilonu B byl MDA Compact 1 Black Edition s 128 MB RAM. Fama to byt samozrejme muze ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Coz bych rekl, ze je presne to, co vidime na prilozenem obrazku prvniho prispevku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... v pavilonu B byl MDA Compact 1 Black Edition s 128 MB RAM. Fama to byt samozrejme muze ...
    Black edition má 128 MB Ram?? (nebo to byl jen "vylepšený" black edition? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Marty-McFly
    Black edition má 128 MB Ram??
    ... ano má.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Nemyslite ze by MDA Compact II melo WM05 ??? To co je na obrazku na to nevypada ;-)

    UPDATE: sem si otevrel teda konecne ten odkaz ops: Mno, vymluva ze nema ty dve soft-klavesy z WM05 kvuli tomu aby zanechali puvodni case se mi zda dost slaba. Taky to vidim spis na nejakou famu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    46

    Nevíte o tom, kdy by se měl začít prodávat MDA C black edition ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... v pavilonu B byl MDA Compact 1 Black Edition s 128 MB RAM. Fama to byt samozrejme muze ...
    To teda melo k Black Edition hooooodne daleko - jeste jsem si rikal, co je to za nepodarene nastrikanou vec - byla to takova hnusna gumova modr - uplne hnusna od pohledu - brrr... (tohle na obrazku vypada na podobnou/stejnou barvu, ale tak si cernou opravdu nepredstavuju...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Ronin
    Nevíte o tom, kdy by se měl začít prodávat MDA C black edition ???
    Tady tvrdi ze ho maji a expeduji do 24 hodin. Cena je ovsem na muj vkus docela prehnana, za chvili bude MDA Vario, za podobnou cenu, ale s WM5 a klavesnici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    Toto je este asi aj lepsie :
    http://msmobiles.com/news.php/4412.html[/URL]
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Tento mobil je "podřadnější"?
    http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefony/NabidkaProStavajiciZakazniky/Telefon.aspx/Telefon/227/page/fi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ne, tento "mobil" je rok stary..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Citace Původně odesláno od mr_syck
    Tady tvrdi ze ho maji a expeduji do 24 hodin. Cena je ovsem na muj vkus docela prehnana, za chvili bude MDA Vario, za podobnou cenu, ale s WM5 a klavesnici...
    Na tom samém odkazu už to Vario dokonce nabízejí (úplně dole)

    přímý odkaz zde
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. T-Mobile MDA Compact V
    Od Zedd v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 19:11
  2. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 20:40
  3. T-mobile MDA Compact III bez T-mobile :-) aneb jak na systray
    Od Stag_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2007, 23:41
  4. MDA Compact II T-Mobile CZ ROM - 2.6.2.114
    Od Ludek Richter v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2006, 10:16