Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: n35 a TomTom navigator 5

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    No ještě bych zkusil to flashnutí. Třeba je jen nakopnutej OS. Určitě se tím nic nezkazí. Flashovat se má, když nic jiného nepomáhá. Já jsem to udělal na 311 a mám pokoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Zkus to postupně:
    1.HR - neinstaluj!! další programy, dej tam kartu a trochu s tim zacvič. Když to bude blbnout tak:
    2.Flash - a zase na čistém systému prožeň kartu. Když to bude OK tak ) ,kyž ne tak ( sorry...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    jo, jo, přesně takto to udělám, jen musím splašit ještě jednu kartu s malou kapacitou, abych mohl použít postup zmiňovaný v úvodu vlákna ( tedy na jedné kartě Eboot 6.2 a na druhé samotný upgrade od Aceru) snad to vše vyjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Trochu mimo mísu, ale snad mi nekdo bude schopen poradit:

    Nevíte náhodou někdo kde je vyvedený sériový port COM1 na Aceru n35? Pustil jsem si PocketTools a v portech jsou uvedeny použité porty COM1(UART0),COM2 (IRDA),COM7(USBCABLE),COM8(GPS).Tuším, že by to mohlo být vyvedené někde na konektoru. Popis konektoru jsem našel a vypadá to že tam nějaký seriový port je vyveden, ale nevim který a jestli bude normálně fungovat, nevíte někdo o tomhle něco?

    Díky F.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od pojistenec147
    j.... tedy na jedné kartě Eboot 6.2 a na druhé samotný upgrade od Aceru) snad to vše vyjde.
    Ja to vzdycky delal z jedne karty a nemel jsem problem, akorat musi byt naformatovana na FAT (ne FAT 32), presny a podrobny postup hledej zde (projdi si cele odkazovane vlakno)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    ... Hurá, vyřešeno !!! A to tím nejsnadnějším způsobem, Acer šel do opravy na záruční servis, po dvou dnech je doma a vše šlape jako švýcarské hodinky. Problém byl v nestabilitě GPS modulu (výměna základní desky) problém byl i v slotu pro SD kartu (proto nešla gigová Kingstonka-tady rovněž pomohla výměna MB) a preventivně byla vyměněna i anténa. Nyní je náběh velmi rychlý a spolehlivý. Vyzkoušeno na TT 5.21, Ozi Exploreru a po malých peripetiích s novou registrací i na PocketKimPro. OS kupodivu zůstal WM2003PE, nicméně vše se chová jak má, takže si nestěžuji a naviguji seč můžu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 09:17
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  3. Srovnání tomtom-navigator
    Od petrxx_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 19:34
  4. TomTom Navigator 5 na Palmu
    Od hanerzl v sekci TomTom
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 17:15
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 21:06