Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 81

Téma: Funkční ICQ klient na WM5

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Víte někdo o něčem podobném? ICQ pro PPC mi vůbec nefunguje, Agile pravidelně po pár minutách vytuhne, pomáhá jen soft reset, IM+ nefunguje, program naběhne ale nepřihlásí se, IMOV nefunguje. Existuje ještě jiná ale 100% funkční varianta? Díky

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    No mě Agile jede v pohodě a ICQ jsem taky zkoušel a taky OK.



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Agile mi jak jsem již psal způsobuje vytuhnutí celého zařízení. Zkoušel jsem již víc verzí ROM ve svém zařízení, několikrát jsem již prováděl i hard reset a novou instalaci, ovšem bez výsledku. Jakou přesně používáš verzi Agilu?

    Pokud jde o ICQ, spustím program, a program se tváří jako že pojede, ovšem celá spodní lišta programu je zakryta lištou systémovou, a ICQ nelze bez spodní lišty v níž se zobrazuje spousta důležitých věcí a ze které se i program nastavuje používat!!! Jakto že tobě se ta lišta zobrazuje?..

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Agile v.AM-PPC2003-19 - tak to mě maká

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Mam tu samou verzi Agile Messengeru, jako aximman a presne ta sama zkusenost - naprosto bezproblemu Teda jde o to, co povazujes za "par minut" - ja nikdy nebyl online vic jak hodku, rekord mam asi 50 minut, ale zadny problem jsem nezaznamenal. Jak jiz bylo receno - mam v. AM-PPC2003-19 (a teda "neoficialni WM5 pro MDA II")

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No fajn, ale me to mrzne.. A nejsem sam, stezovalo si na to vice lidi v mem okoli co Universala maji.. Tak hledam plne funkcni alternativu. A stale nenachazim.. :? Vsera jsem opetovne testoval VeriChat a Imov Messenger. Verichat funguje, ale blbne, nezobrazuje dialogy a volby jez si clovek nastavi, a Imov se vubec na Icq neprihlasi, jen na Jabber.. Jinak, ja delku pripojeni nemerim, mam unlimited takze na cestach jsem online klidne 12 hodin v kuse, to same pres noc, ale o onomu mrznuti dochazi hlavne pri psani icq zprav, a jejich prijimani, pokud jich jde vice za sebou v kratky okamzik.. A vytuhne to klidne 5 minut po pripojeni..

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    74

    Dobrý den,
    když Vám v Imovu funguje jabber, co využívat jabber bránu do ICQ? Na Palmu provozuju ICQ v Chatopusu, což je taky jabber klient. V PDA sice nejspíš nebudete moci přímo spravovat kontakty, tohle se musí udělat na stolním PC.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No me na Agile vadi hlavne to, ze kdyz vysunu klavesnici a preklopi se displej, tak se mi zobrazi jen pulka textu a nekdy tak vlastne ani nevim co pisu (

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Uz tedy nekdo vyresil, jakej je nejlepsi ICQ klient na WM5, resp. na Vario?

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Uz tedy nekdo vyresil, jakej je nejlepsi ICQ klient na WM5, resp. na Vario?
    Jo a spravovat ICQ kontakty tedy chci (cili asi ne Jabber?) - kdyz nekde jsem a s nekym se setkam a on mi rekne svoje ICQ#, tak ho tam proste chci hned zadat a overit si, ze jsem si ho opsal dobre.

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Nevim, co je nejlepsi, ale vicemene mas moznosti Pocket ICQ (stara beta primo od ICQ.com), Agile Messenger, IM+, Imov a mChat... nemam tuseni, co beha/nebeha pod WM5 (pouzival jsem Agile). Tak to zkus a uvidis. Nejvice byva v posledni dobe doporucovan mChat - mimojine asi i proto, ze proste funguje a je free

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Uz tedy nekdo vyresil, jakej je nejlepsi ICQ klient na WM5, resp. na Vario?
    Zkus Prelude ICQ, někde se to tu řešilo a mělo by být i na WM5, je free, a umí hledat usery...



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    kde ho prosim stahnu?

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Mam obavu ze Prelude je POUZE pro smartphone

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No tak to jsme tam co jsme byli :

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Funkční česká T9
    Od vacan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-06-2010, 09:15
  3. Funkční T9 česká
    Od levap1_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 22:51
  4. Funkční kompiler C++pro WM 5.0
    Od rhadesan_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 17:35