Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 81

Téma: Funkční ICQ klient na WM5

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Nebude jednodussi, nez se 10x ptat na ruzne veci a cekat na odpoved to proste vyzkouset?
    Btw. mne funguje v pohode jak v landscape, tak v portraitu (a libovolnem prepinani pri pouzivani mChatu (jeste aby ne)). Nicmene cosi jsem tady zahlidl, ze ne kazdemu fungoval posledni build - B14 a tak nekteri radsi doporucuji B13 (pricemz mne nastesti funguji oboji)

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    tak uz jen...kde ho stahnu?



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Za 1. bys mohl pouzit vyhledavani zde na ce4you... za 2. bys mohl pouzit vyhledavani na Google, za 3. je i tady v sekci freeware (i kdyz starsi build) a konecne za 4. uz jsem ti to sem psal
    No nic - usetrim ti "praci" - klikni sem http://mgslab.com/articles.php?lng=en&pg=16

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kato
    Za 1. bys mohl pouzit vyhledavani zde na ce4you... za 2. bys mohl pouzit vyhledavani na Google, za 3. je i tady v sekci freeware (i kdyz starsi build) a konecne za 4. uz jsem ti to sem psal
    No nic - usetrim ti "praci" - klikni sem http://mgslab.com/articles.php?lng=en&pg=16

    dik ops:

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od RStein
    Vyzkousel jsem, na ICQ ani MSN jsem se nepripojil, tak jsem ho zase smazal. Zkousel jsem ruzne Jabber servery, ale nepovedlo se...
    A urcite jsi zkousel servry, ktere podporuji icq a msn protokoly? Pouzival jsem ho driv na mda2 a tam to chodilo normalne, ted teda pouzivam mchat a spokojenost.

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    hmm :?

    lamal jsem si hlavu s tim, proc mi agile tuhne i s celym wizardem a docetl jsem se, ze to neni jen muj problem. takze jsem zkousel jine klienty, ale zda se, ze neexistuje zadny, ktery by me plne uspokojil:

    1) agile - k tomu mam vyhrad nejmene, pekny, vetsina veci se da obslouzit z keyboardu .. ale tuhne
    2) mchat - ne tak pekny, pomalejsi (to ale nejsou veci, co by mi vadily) .. jenze hlavne (pokud nejsem uplne blbej) prakticky neovladatelnej bez stylusu, coz je pro me priorita cislo jedna
    3) prelude icq - krasne obsluhovatelnej z klavesnice (taky je pro smartphony), ale uplne nesedi zejmena v landscape, holt neni pro wizarda
    4) icq for ppc - snazim se ho uz hodinu stahnout, pocitam, ze me neuspokoji taky

    tak nevim, agile by byl super, kdyby netuhnul, mchat by usel, kdyby se dal ovladat z klavesnice, prelude icq by byl fajn, kdyby pasoval na wizarda .. takze je to cely jakysi divny

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    mam uplne stejne pocity. Skoda.

    budeme muset pockat, az nekdo konecne udela "icq" podle nasich predstav a hlavne na nasi cihlicku



  8. #38

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Jediný AgMess, který chodil bez chyby a netuhnul byl pod Symbian. Jenže tam už je placený (proč asi verze pro PPC ne???).
    Verze pro PDA je nestabilní (akorát kolegovi Beecherovi chodil naprosto dokonale a nikdo neví proč?). O něco stabilnější byl, pokud jsem vypnul zobrazování stavu a zpráv na ploše (jenže právě tahle funkce na něm byla to IN, co ho odlišovalo od ostatních).

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    me spise daleko vice vytaci nevychytany landscape mod, kdy vidim akorat tak prd a ne to co pisu

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Jen pripominam, ze 10.2 se menil format zasilani ICQ zprav.... nevim jako ostatni ICQ klienti, ale na mChat byl vydan tento fix

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hrtak
    Jen pripominam, ze 10.2 se menil format zasilani ICQ zprav.... nevim jako ostatni ICQ klienti, ale na mChat byl vydan tento fix
    jak se menil format posilani zprav? Ja nic nepozoruju



  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    28

    mne napriklad prestali chodit prichodzie spravy. po update je vsetko ok.



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    jak se menil format posilani zprav? Ja nic nepozoruju
    Byla to popisovana chyba jiz zde na ce4you v tomto topicu
    Jednalo se o opravdu o to, ze uzivatel mohl psat a druhe strane to doslo - ovsem co napsala druha strana, tak to uzivateli s alternativnim ICQ klientem nedoslo. Tohle postihlo snad vsechny alternativni ICQ klienty (takze trebas i velmi rozsirenou Mirandu pro stolni PC). Nastesti SIMa mi to nepostihlo (a mozna i jine klienty, ale to uz je OT).

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    tak na Agile taky v pohode

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Kdybys cetl ten topic, co jsem napsal, tak tam bylo dokonce i vysvetleni, proc Agile Messenger funguje (teda aspon podle me).

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Funkční česká T9
    Od vacan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-06-2010, 09:15
  3. Funkční T9 česká
    Od levap1_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 22:51
  4. Funkční kompiler C++pro WM 5.0
    Od rhadesan_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 17:35