Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 81

Téma: Funkční ICQ klient na WM5

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Já mám Prelude na Variu a zatím žádný problém...

    EDIT: Tazz1: Podívej se tady po fóru, adresu si už nepamatuju.

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    No tak Prelude ICQ snad neni problem sehnat - aneb Google ap. :? Nehlede na to, ze je tady ve freeware sekci (i kdyz starsi verze). Tak oficialni stranky Prelude ICQ jsou zde.
    Nicmene je to opravdu (aspon dle popisu) opravdu jen pro smartphone - nicmene jelikoz na Variu jsou WM5, tak to bude frcet - tedka jde o to, jak moc dobre je ten program naprogramovanej - jestli opravdu dobre, tak by snad mohl fungovat i dotykovej displej (i kdyz tezce pochybuju, ale tak to by zase rekl Standa )
    Co ten mChat 2.0? ten to nahodou neumi?



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Stylus nefunguje jen pri přesovaní mezi kontakty, jinak jede všude (díky tomu, že se vlastně všechno ostatní ovládá přes softkeys). Já osobně jsem spíš rád, že ho můžu ovládat tlačítkama. Funguje i portrait - landscape, jen mu nedělá dobře, když otočíte displej v okně, kde si dopisujete. Je lepší přepnout na seznam kontaktů, otočit displej a pak zase zvolit kontakt. Historii si pamatuje i po vypnutí.

    EDIT: ...a líbí se mi víc než ofic. ICQ .

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tak ten Prelude je uplne naprd. Je pomalej a spatne reaguje. Kdyz si vyvolam soft klavesnici, tak nevidim radek na ktery pisu. Takze k pouziti jen s velkou klavesnici. Celkove tedy nic moc. Zatim tedy zustavam veren Agilu i pres handicap s displejem. Porad doufam,ze bude verze specialne pro WM 5

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Se zakrýváním řádku sw klávesnicí je to fakt, nepoužívám ji, takže jsem to nevěděl, sorry... Ještě jeden problém - když píšete zprávu a kliknete na enter pro přesun na další řádek, nestane se nic a vy píšete pod displejem.
    Jinak s rychlostí a špatnou reakcí problém nemám :?:.

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Tazz1: Nechces konecne vyzkouset ten mChat? Schvalne jsem si ho ted kvuli tobe nainstaloval a vsechno co pozadujes umi (tj. pridavani uzivatelu, praci se skupinami, historii atd.)

    4XP:Jeste jednou diky za tip (kdysi). Tenkrat mi sice nefungoval, ale tahle nova verze uz fakt frci uplne v pohode a naprosto mi vyhovuje

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    nezkoušeli jste třeba imov messenger, nová verze podporuje wmO5



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Také se přidám. Ve VGA a WM5 mi chodí bezchybně jedna z posledních verzí mChatu. Program doporučuji. Trošku mi připomněl mojí miriam možností rozšíření díky pluginům.

    Co mě potěšilo? Diakritika šla (po stáhnutí češtiny a českých pluginů, tady na foru, od přispěvatele gloglomana, za což mu děkuju;-)), smajlíci šli, nepadalo, historie se ukládala...vše co mělo prostě šlo;-) A rozšiřitelnost pluginy? Sice jsem nenašel žádný, krom těch už obsáhlých standartně, nicméně pro mě velké plus. Je free a podle mě na ICQ nejlepší volba:yes:

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Na N6630 bylo Agile daleko lepsi. Nevim proc verze pro Pocket PC je tak osekana, kdyz naopak tato platforma nabizi daleko vice moznosti a vyuziti jak Symbian

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Tak se pridam. Naprosto bez problemu funguje na variu IM+ verze 4. To same vyzkouseno i na universalu (pro Miloše Strouhala). Podporuje vsechny icq klony a muzete byt na vsech naraz, pokud by to nekdo chtel :sarcastic:

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od vario
    nezkoušeli jste třeba imov messenger, nová verze podporuje wmO5
    Vyzkousel jsem, na ICQ ani MSN jsem se nepripojil, tak jsem ho zase smazal. Zkousel jsem ruzne Jabber servery, ale nepovedlo se...

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od vario
    nezkoušeli jste třeba imov messenger, nová verze podporuje wmO5
    Vyzkousel jsem, na ICQ ani MSN jsem se nepripojil, tak jsem ho zase smazal. Zkousel jsem ruzne Jabber servery, ale nepovedlo se...
    Mam presne stejnou zkusenost :-)



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Potřeboval bych poradit kam mám překopírovat soubor registrů jedná se mi o aplikaci IM+v 4.04

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od vario
    nezkoušeli jste třeba imov messenger, nová verze podporuje wmO5
    Vyzkousel jsem, na ICQ ani MSN jsem se nepripojil, tak jsem ho zase smazal. Zkousel jsem ruzne Jabber servery, ale nepovedlo se...
    Mam presne stejnou zkusenost :-)

    ja rovnez, hned jsem to smazal

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kato
    4Tazz1: Nechces konecne vyzkouset ten mChat? Schvalne jsem si ho ted kvuli tobe nainstaloval a vsechno co pozadujes umi (tj. pridavani uzivatelu, praci se skupinami, historii atd.)

    4XP:Jeste jednou diky za tip (kdysi). Tenkrat mi sice nefungoval, ale tahle nova verze uz fakt frci uplne v pohode a naprosto mi vyhovuje
    a jak je na tom s otocenym displejem pri vysunuti klavesnice?

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Funkční česká T9
    Od vacan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-06-2010, 09:15
  3. Funkční T9 česká
    Od levap1_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 22:51
  4. Funkční kompiler C++pro WM 5.0
    Od rhadesan_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 17:35