Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nereaguje mi displej na FS loox 600

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,
    mám problém s FS loox 600.Po zapnutí mi 5 až 10 minut nereaguje display na stylus.Mám tam windows 2002 pro pocket pc.Mohi byste mi prosím poradit?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    Mluvilo se tady o tom, ze je normalni, kdyz to ze zacatku (kdyz je ten PPC pomerne novej) nereaguje... Ale podstatne kratsi dobu... treba 10 vterin... Tohle nevim... Zkus HardR a jestli to nepomuze, tak holt reklamace (jestli je teda v zaruce)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    1

    Mam LOOX 600 s podobnym problemem. Jedna se o podsviceni displeje, ktery nejde pokud je PDA delsi dobu vypli. Pomaha pouze teplo. Podle me to muze byt studenej kontakt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A po těch 10 minutách to jde už bez problémů?

    Zkus třeba udělat soft reset nebo znovu zkalibrovat displej, dále hard reset nebo rovnou flashnout wm 2003.

    Pravděpodobně jsi koupil jako second hand-dělalo to i při koupi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Kdyz to bude trvat, nevahej s reklamaci. Muj FSC P.Loox 600, s PPC2002 mi uz taky dal zabrat - zatim 2 reklamace, obe uznany, obe souvisely s displejem - 1.samovybijeni a nasledny svevolny HR; 2.-nereagovani na dotyky stylusu

    doporucuju reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me to ted nahodne zacala delat 420ka... normalne pohoda.. pak to na 5 minut vypnu a dotykova vrstva v haji.. kdyz to necham pulhodiny vypnuty tak potom ok.. HR ani SR nepomaha, zkusil jsem vse krome rozebrani
    Jen se bojim, ze me s tim pri reklamaci vyhodej, ze u nich to beha v pohode.. A to ten shop mam pres pulku republiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od frogale
    Jen se bojim, ze me s tim pri reklamaci vyhodej, ze u nich to beha v pohode.. A to ten shop mam pres pulku republiky
    Mne to taky chvilema behalo... ale jako popis zavady jsem jim napsal elaborat na 1 A4, s popisem diagnostiky, pokusu, kalibraci, SR, apod, a uznali to...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2012, 15:22
  2. Nereaguje dotykový displej
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 07:31
  3. kde sehnat displej na FS LOOX 720
    Od sidetone v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 09:38
  4. LOOX 410 - displej
    Od johny.levis v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 19:22
  5. FS Loox C550 a folie na displej
    Od xentaur_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 06:51