Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 96

Téma: PHONE HP hw6515

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    11

    Zdravím , koupil jsem s kolegou hp hw6515 a máme oba problém při telefonování , stává se několikrát za den , že při vytočení čísla úplně vypadne signál a musí se znova vytáčet. Tohle se stane několikrát za den na míístech s velmi silným signálem , je zvláštní , že to dělají oba telefony na různých místech a že se to nestává u příchozích hovorů. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Já má EN verzi kolega CZ s Interwritwm , takže sunnysoftem to nebude :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    20

    Já ho mám taky a nevím jestli mám stejný problém jako vy, ale mně se občas stane, že telefon sam ukončí hovor, jako by druhá strana neměla příjem, při dalším hovoru už je všechno v pořádku, je to fakt divný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    27

    hw6515 mam asi mesic a stalo se mi to asi dvakrat,hned po vytoceni - ale nedaval jsem tomu zadny vyznam, jinak ja volam prevazne s bt sluchatkem a tam se to chovalo vzdycky dobre. (w2003, 4.21.1088 build 15110.2.6.2, verzi telefonu jsem neobjevil)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    20

    Docela zajímavá věc, už se mi několikrát stalo, že když mám PDA na nabíječce a telefonuji, tak probíjí, normálně jsem od něj dostal el. rány. Máte někdo podobné zkušenosti? Taky mě hodně štve, že na něj nejde většina programů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    3



    Zkus si nainstalovat nejakej menic rozliseni plochy. Je k sehnani par programku, ktere nauci program pro vetsi displeje "rolovat"...

    Probijeni je zajimavej problem, ale mne se to myslim nestava. Mrni nebo mrzaci?!

    Je to stejne nejlepsi zarizeni, co jsem kdy mel i videl :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Bl@ck
    Docela zajímavá věc, už se mi několikrát stalo, že když mám PDA na nabíječce a telefonuji, tak probíjí, normálně jsem od něj dostal el. rány.
    jj - popis charakter te "rany" nemas na sobe neco umelyho nebo na zemi hodne chlupatej koberec? takze koupis do ucha vyboj staticke elektriny... jinak aby nejak probijel sitovy adpter mi prijde nemozne to by driv PDA vysilal kourove signaly
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    20

    To probíjení nebylo do ucha, ale do ruky, možná jsem ji měl trochu spocenou, třeba to mohlo být tím... Nemám v těch programech velký přehled, mohl bych poprosit o nějaké názvy? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    při vytočení čísla úplně vypadne signál a musí se znova vytáčet.
    Mám stejný problém, dokonce se mi to stávalo i několikrát za sebou. Na help line HP mi zdělili, že to bude slabou anténou v 6515 potažmo signálem, to mě nepřesvědčilo. Ale co s tím?! Točilo mě to tak, že jsem se vrátil k pomaloučké N9500.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Dělá to asi často všem,doporučuji nahrát nový FW a je po probémech
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Jo a ještě by mě zajímalo jak se jmenují ty prográmky na změnu velikosti plochy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od belkov
    Dělá to asi často všem,doporučuji nahrát nový FW a je po probémech
    a kde ho prosim najdu, zrovna vcera jsem koukal a HP nic na radu 6500 nema (zlobi me i dalsi veci, hw reset to sice spravi, ale to neeeni moc pohodlne( )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174


    Na finalnich jednotkach hw6515 je jediny dostupny FW a to verze 1.04 (Initial Release) a ta na nich je z vyroby. Dalsi verze FW se momentalne testuje.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    25

    Vypadávání hovoru mohu potvrdit i na místech se 100% signálem. Nejen, že nestačí restart, ale dokonce ani přepnutí na jiné číslo. Telefon se jeví jako hluchý, ale na druhé straně zvoní a často je zvednut. Pokud tedy i hluchý telefon jakýmkoliv způsobem nepoložíte, peníze nabíhají. Domnívám se, že s takovou informací přijít na HP nebo k operátorovi, budu slušně vyhozen a odeslán k tomu druhému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    jgarant_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od belkov
    Jo a ještě by mě zajímalo jak se jmenují ty prográmky na změnu velikosti plochy?
    hmm taky by me to zajimalo, zatim jsem nalezl jen programky, ktere meni rozliseni na SVGA a vyssi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    27

    ad vypadavani hovoru: tak jsem si myslel, ze "me se to stat nemuze" a prask, vcera 5x za sebou( tak jsem se stavil nejdirv u Oskara, a tam mi rekli, ze je cca pul roku novy typ simky - vyznacuje se tim, ze ma na kraji takove mesickovite segmenty a ze mi to vymeni. Ovsem je to pokus - uz nikdo nevedel v cem presene to je nove. Pisu to sem ted pro inspiraci, ja budu mit prilezitost k vymene az tak koncem tydne. U me se totiz jeste projevuje to, ze cas od casu vypadne gprs a pokus/omyl jsem zjistil, ze kdyz prstem pokverlam simkou, tak se deji ruzne veci - od toho, ze simka nenalezena po stav, ze funguje vsechno. Zkousel jsem to cistit izopropylem ale bez znatelneho uspechu.Mozna ze je "jen" spatny pritlak na kontakty, konstrukcni reseni toho chlivecku na simku je prinejmensim dost "zvlastni"...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MMS na hw6515
    Od ondris_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 12:20
  2. HP hw6515 a Dynavix
    Od ladislav.nesvadba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 13:39
  3. HW6515
    Od simonides_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-11-2005, 22:24