Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Worms World Party na PPC - konfigurace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    Nazdar potreboval by som zistit ako sa odpaluje vo wormsoch
    ked si nakonfigurujem klavesy a zacnem hrat a stlacim fire tak strelim hned vedla seba a nie na supera na pc to fungovalo podrzanim medzerniku na urcitu dobu.ako je to tu?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Upraven nazev tematu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, u me je to podobne jak na PC, drzim dlouho FIRE = app1 = calendar a pak pustim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    3

    ss jen tak mezi námi,kde je splašim pls ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Treba tady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    jestli myslis splasit jako "pod rukou" tak ti bohuzel musim rict ze bych radsi rychle zavrel hubu pac Admini tohoto fora jedou po takovejch prispevcich jak slepice po flusu... Ber to jako pratelskou radu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ma kliku ze jsem to ja, beecher ani nikdo jinej tak nepochopili
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    26

    Tiez som mal podobny problem. S tlacitkami okolo touchpadu mi to nefungovalo (nereagovali na podrzanie tlacidla). Treba nastavit fire na tlacitko Record Button. To je to na boku PDA, pri lavom hornom rohu displeja. Potom to ide ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    me by zajimalo jak se v tom pohybuje s wormsikem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Normalne tim smerovym hazlikem, doprava a doleva (relativne vuci drzeni)..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jj uz to de predtim me to neslo asi sem blbe mackal
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od ReWegar
    jj uz to de predtim me to neslo asi sem blbe mackal
    Spis bych tipoval, ze jsi zapomnel povolit chozeni (takova kotvicka v menu)


    Mimochodem kdyz uz tu pisu - nestava se vam nekomu, ze se vam maze nastaveni Wormsiku (zbrane, sila zbrani, zpozdeni, zakazani chozeni, prepinani, casy - proste tehdle veci?). Ja s tim nikdy nemel nejmensi problem a ani jsem o nicem takovem neslysel a najednou pred asi tydnem mi to zacalo takhle blbnout (coz je obzvlaste blbe, pokud chci hrat vic her po sobe - i kdyz vyberu, ze hra ma byt na 2 kola, tak uz to druhe kolo je zase prenastavene...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Pro vsechny, kterym nechodi spravne Fire. Nesmi se pouzit klavesa, ktera ma nadefinovanou akci pri delsim drzeni.

    nastaveni tlacitek: Start/Nastaveni/Tlacitka a zrusit u nejakyho tlacitka delsi drzeni a to potom pouzit na Fire.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Mam ASUS P525 a u nej je problem ze ma pouze jakoby dva tlacitka. Proste nastavim treba skok a strelba ale skoku dozadu uz nejde priradit zadna jina klavesa nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tohle nijak standardně vyřešit nejde. WWP mají automaticky namapované klávesy a namapovat třeba číslice nejde :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Worms
    Od soto v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 18:03
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 15:35
  3. WORMS
    Od waffen v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 10:58
  4. nejede mi Worms World Party na LOOX 410
    Od Greg_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 19:50