Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: Nastavení ActiveSync přes WiFi

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od zbysour
    Asi bych postupoval takhle:

    3. Pri vyhledani site na PDA bych nechal pripojit pro internet
    Dakujem za rady, tomuto bodu nerozumiem :-(

    Vo VM5 je v
    connection settings/ connections / Network Management -> kde su 4 typy pripojenia definovane. dve su nezaujimave (su cez BT)
    jedno je My Work Network
    druhe My ISP

    dalej je v Connection settings / Network Cards
    kde je configuraciaMy network card connect to:
    1.The Internet
    2.Work

    ku kazdemu je mozne vybrat adapter /v mojom pripade Samsung WLAN Card/

    Nemam moznost porovnat to s w2003, alebo w2002 ale asi sa postup konfiguracie lisi.

    V connection settings / network card uz velmi co nastavovat nie je
    Nastavovat pripojenie, proxy je mozne v connection settings/ connections / Network Management. kde je mozne aj vytvorit nove Connection, ale vsetko je to tu naviazane na modem (BT, IrDA, COM1) neviem urobit connection naviazanu na WiFi.

    Dakujem



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od beecher
    Hm, to mi zni povedome...
    Jak mate nastaveno Start->Nastaveni->Pripojeni->Pripojeni->Rozsirene->Vybrat site? Tedy presneji, co tam mate zvoleny za site?
    Velmi na vyber tam nie je dve BT pripojenia, potom My Work Network a MyISP. Daju sa pridat dalsie vlastne.
    Nefunguje mi to ani s jednym menovanych, ani s vlastnym vytvorenym.

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja se ptal co tam mate zvoleno, ale to je jedno... Podivejte se do nastaveni kazde site, jestli je tam na zalozce (muze chybet - asi u MyISP) nastaveno "Tato sit je pripojena do Internetu" a neni tam nastavena zadna proxy, pokud ji teda nepouzivate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Stavalo se mi (WM 2003), ze kdyz jsem mel nastaveno pripojeni k wifi jako "WORK", tak se nechtel explorer pripojit s tim, ze proste neni konektivita. Tak je treba zvolit pripojeni pro "INTERNET". Melo by vam to nabidnout pri nalezeni nove site.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ja se ptal co tam mate zvoleno, ale to je jedno... Podivejte se do nastaveni kazde site, jestli je tam na zalozce (muze chybet - asi u MyISP) nastaveno "Tato sit je pripojena do Internetu" a neni tam nastavena zadna proxy, pokud ji teda nepouzivate...
    Upresnim, skusal som aj taketo nastavenie vsade som dal ze je to internet a aj nastavil proxy a v advanced som nastavil aj port proxy
    Dakujem Vam za Vase odpovede, monetalne som v praci. Ked pridem domov skusim sa na to opat pozriet.

    Budem poteseny, ked mi zachovate este priazen.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To lubosh: No prave to nastaveni proxy (pokud ji nepouzivate), tam nesmi byt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od beecher
    To lubosh: No prave to nastaveni proxy (pokud ji nepouzivate), tam nesmi byt...
    Pouzivam, pripojenie z NB aj z PC mi ide v poriadku. NB ide aj cez WiFi. Tam by som problem nevidel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzete se pripojit z NB pres WiFi a dat sem vypis prikazu "ipconfig /all" spusteneho bez uvozovek v prikazove radce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Tak uz sa mi IE pripojil.

    Pravdepodobne by to ,malo byt tak ako to uz tu zaznelo od viacerych, ze pripojenie musi byt INTERNET. Problem bol v tom kde to nastavit.


    Toto je asi klucovy bod aby sa IE obratil na WiFi
    Dalsie nastavenia boli potrebne v konfiguracii sieti v mojom pripade WiFiHome (DHCP, proxy, port proxy)

    Ak tomu dobre rozumiem MyISP by malo byt pre modemove pripojenie do Internetu.

    Este stale mi vsak nejde posta chybove hlasenie je to iste ako bolo u IE
    Cannot connect with current connection settings. To change your connction settings, tap settings

    Nainstaloval som vxUtil a siet vyzera byt ok. ping ide ako na pop3 server tak na smtp. Idem s tym bojovat :-)

    velka Vdaka vsetkym, ktori pomohli radou!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    32

    Tak podle tohohle výborného článku se mě podařilo zproviznit Activesync, ne už však internet. Připojení k internetu a ne k práci mám nastavené, IP adresu a dns bych měl mít taky dobře, nevím, jestli mám nastávené sdílení internetu v počítači, nevím, jak se to dělá
    Jinak mám acer n50, připojení je ad hoc (mám v počítači wifi kartu), internet mám kabelový od karnevalu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    32

    Ještě bych dodal, že v PDA mi prohlížeč hlásí "tuto stránku nelze zobrazit" a že přes kabel + ActiveSync jede internet v pořádku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    tom-as_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Osan
    Tak podle tohohle výborného článku se mě podařilo zproviznit Activesync, ne už však internet. Připojení k internetu a ne k práci mám nastavené, IP adresu a dns bych měl mít taky dobře, nevím, jestli mám nastávené sdílení internetu v počítači, nevím, jak se to dělá
    Jinak mám acer n50, připojení je ad hoc (mám v počítači wifi kartu), internet mám kabelový od karnevalu.
    UTFG, neboli proc se jankote nezeptate googla, kterej vam hned vyplivne nekolik desitek navodu i s obrazkama

    a dotaz je pritom uplne jednoduchej: nastaveni sdileni pripojeni
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync
    Od nonaim v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 14:26
  2. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:38
  3. WM5 a ActiveSync přes Wifi
    Od Zbyňa_oldd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 12:40
  4. Nastavení ActiveSync přes infračervený port (IrDA)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 08:12
  5. Nejde Activesync přes WIFI
    Od klubo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-12-2004, 10:33