Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 57

Téma: Nastavení ActiveSync přes WiFi

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, na tom se nic nemeni...

    Jeste aby odstrihli moznost browserni pres WiFi, tak to uz by bylo trochu moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    U nich nikdy nevíš

    Edit: Je teď rozumnější pořídit WiFi router Asus WL-500g či Asus WL-500gE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co jeste udelaji pro bezpecnost Tvych dat:O :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Povedený článek. Díky. Jen prosím o radu, postupoval jsem dle návodu a vše funguje když mám notebook připojen ethernetovým kabelem do AP. Když změním IP adresu na WiFi, tak se ani nezačne spojovat. Nechápu to, přes LAN to jde a přes Wifi ne. Teoreticky by stačilo jen změnit IP v pockethostu, ale to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Pořád nemůžu přijít na to, jak se s pda připojit na net přes wifi. Všichni tady říkáte jak je to jednoduché, ale mě se to vůbec nedaří. Mám noťase s wifi a ten je modemem připojenej na net, poradí mi někdo jak nastavit NB i PDA abych mohl sdílet připojení k internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    1. na notasu si das sdilet modemovy pripojeni pro wifi pripojeni
    2. nastavis si bud AP, nebo Ad hoc na notasu (standartne tam budes mit IP: 192.168.0.1
    3. nastavis IP, masku, branu a dns v PPC
    4. a surfujes
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Doplnim bod 3: V PDA nastavis na sve WiFi karte napr. IP 192.168.0.5 (muze tam byt 2-254), masku 255.255.255.0, branu 192.168.0.1 a DNS server bud 192.168.0.1 nebo ty ktere se ti vypisou pomoci ipconfig /all v dosovem okne/command line u toho pripojeni, co vede ven...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Ted je to uplne kompletni :-) Jeste stoji za zminku, ze nekdy musi byt nastaveno u sitovek v PPC, ze se pripojuji na internet (i kdyz ja tam mam porad work a funguje to i s Active sync)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Dík, ale tak nějak nevím, kde to všechno najdu. Jak bys to vysvětlil lamě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Asi by bylo efektivnejsi, kdybys rekl nekomu, kdo se vyzna malicko v sitich. Ten ti podle toho nastavi uplne vsechno a muze ti to i pro priste ukazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Všem vám děkuju za pomoc, už se mi to nějak podařilo rozchodit. Ono to je vlastně docela jednoduché..

    ...teď už si hezky sedim v obýváku a surfuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No vidite a sam jste z toho mel paniku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    22

    Zdravim vsetkych,
    mam problem z WiFi. Chcel by som sa pripojit na D-link router s WiFi. Mam Acer N311 WM5. Nepodarilo sa mi zatial ani surfovat, ani stiahnut postu.
    IE vypise hlasenie
    Cannot connect with current connection setings. To change your connection settings, tap Settings

    Ked na to tapnem dostanem sa do nastavenia Connections. Mam moznosti <br>
    add new modem connecttions<br>
    editovat proxy<br>
    manage existing connections<br>


    Neviem kade sa pohnut. Spojenie na urovni WiFi nastane, PDA "vypyta kluc",router je zaroven aj DHCP a prideli PDA adresu, nastavil som aj proxy. Mam z toho taky pocit akoby PDA nevedelo ze ma pouzit na komunikaciu WiFi, a caka na konfiguraciu modemu.

    Sorry za chaoticky popis dufam, ze to aspon niekdo skusi pochopit.<br>
    Vdaka za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Asi bych postupoval takhle:

    1. Vymazal bych z PDA vsechny nastaveny pristupovy body
    2. Zrusil bych sifrovani
    3. Nastavil bych vsude IP adresy napevno
    3. Pri vyhledani site na PDA bych nechal pripojit pro internet
    4. pak by to melo fungovat
    5. nastavil bych sifrovani a ostatni veci

    Postup jak to udelat je tady nekde v diskusi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, to mi zni povedome...
    Jak mate nastaveno Start->Nastaveni->Pripojeni->Pripojeni->Rozsirene->Vybrat site? Tedy presneji, co tam mate zvoleny za site?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync
    Od nonaim v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 14:26
  2. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:38
  3. WM5 a ActiveSync přes Wifi
    Od Zbyňa_oldd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 12:40
  4. Nastavení ActiveSync přes infračervený port (IrDA)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 08:12
  5. Nejde Activesync přes WIFI
    Od klubo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-12-2004, 10:33