Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 57

Téma: Nastavení ActiveSync přes WiFi

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Díky moc, pouze mě zarazilo souvětí "Pokud tohle všechno chcete dělat pouze pro to, abyste se z PDA dostali na Internet, podle mého názoru to nebude fungovat."

    Děkuji za odpověď

    btw: a ještě jedna otázka (omlouvám se, ale v tomto se moc nepohybuji)
    Stačí mít tedy pouze usb wifi? (například toto)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano staci, ja USB WiFi pouzivam v praci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    dobry den,

    narazil sem na takovy trochu problem...po nastaveni synchro pres wifi se mi vsecko synchronizuje tak, jak ma, ale IE nejde pripojit na net, furt chce nejaky nastaveni proxy, kdyz mu to ale chcu nastavit, tak se odpoji AS...front page jede v poho...stejne tak ale nejedou aplikace, ktery se pripojuji pres IE (nebo holt pres system (pocasi...))...uaaa, da se s tim neco udelat??? diky

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    19

    Ahoj, synchronizace pres AP mi funguje, ale pouze kdyz mam PC pripojeno ethernetovym kabelem. Jakmile PC pripojim pres wifi, tak pouze napise AS pripojuji a spadne to. Samozrejme zmenim IP adresu WiFi sitovky v programu Pocket Host. Nemate nekdo nejakou radu? Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od prach
    Já se připojím s jedním dotazem.

    Nastavil jsem vše přesně podle návodu, PDA naváže komunikaci, Activ sync v pc zobrazí na okamžik nápis připojuji, nicméně ten po chvíli pět zmizí a vrátí se to všechno do stavu nepřipojeno. Kolíbka je v práci a já si netroufám pda přejmenovat ani odinstalovat active sync. Má někdo nějaký nápad?
    Dela me to to same :-( Na okamzik se objevi Connecting, ale pak to spadne :-(
    Mam AS 3.7.1 a rx3715. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Tak jsem na tom taky tak - začne spojovat, dokonce začne synchronizovat a pak to po pár vteřinách spadne. Spojení mám Acern50 - AP Asus WL500g - NTB.

    Co může být příčinou? (nevadí dynamické přidělování adres, i když si pohlídám zrovna aktuální pro nastavení a firewall mám trusted v plném rozsahu přidělovaných adres?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Tak jsem testoval a postoupil o dva kroky:
    1) zkusil jsem si změnit na NTB DHCP na pevnou IP, tím jsem sice ztratil cestu do internetu, ale PDA už přes AP plně synchronizuje, takže mu asi fakt vadila ta DHCP na NTB. Na PDA mám DHCP dál.

    2) Zrušilo se mě spojení ihned po synchronizaci. Asi je to mlácení slámy, ale přeci to napíšu - na PDA při puštěném ActiveSync je vlevo dole "Nástroje" a pod tím Možnosti a v těch další Možnosti a tam políčko "Po dokončení zachovat spojení".
    To jen na okraj.

    Jinak supr článek a fajn blbůstka ActiveSync přes Wifi, škoda toho nastavování na PDA Práce-Internet a v notebooku DHCP-IP (ale na to jsem si už stáhl free util NetProfiles1.2, tak je to otázka dvou kliknutí). :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Benedikt
    1) zkusil jsem si změnit na NTB DHCP na pevnou IP, tím jsem sice ztratil cestu do internetu
    A kdyz jsi si nastavoval adresu na pevno, nastavil jsi si i "nejaky cislo" do policek Brana a DNS servery? Pak by ti internet me fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od blackdot
    A kdyz jsi si nastavoval adresu na pevno, nastavil jsi si i "nejaky cislo" do policek Brana a DNS servery? Pak by ti internet me fungovat...
    Aha, to ne - please radu co tam zkusit nastavit? Myslel jsem, že mě blokuje - teda vlastně nechce pustit ven "naše" brána. Máme AP na modemu kabelovky, které obstarává to DHCP pro PCíčka a notebooky za ním. Pokud si dám na notesu pevnou IP, tak mě ping na AP funguje, ale internet ne. Zkusil jsem dát do brány IP toho AP, a jako DNS cesnet a seznam. A nejede.
    (Snad je to aspoň trochu ještě k tématu - jinak please SZ). Ď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Perfektni clanek, ale proc je tak slozity... myslim, ze nejdulezitejsi informace je, ze pokud je PPC v siti (WIFI, BT), je treba nastavit pripojeni pro work a ne pro internet... neni treba ani nic instalovat. Proste se nastavi IP a jede to... Kazdopadne skvela prace a myslim, ze podle tohoto PPC pripoji kazdy. Jinak pro pripojeni na internet pres sit je treba nastavit vychozi branu (pro ty, kterym to nejede). PPC je pocitadlo, jako kazdy jiny Pokud potrebuji sloucit nekolik siti, je nejjednodusi v PC sdilet pripojeni k internetu a ostatni sitovky (WIFI, BT, LAN) premostit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Stále není nic nového ohledné ActiveSync u WM5 přes Wifi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ani nebude, pokud s tim MS neco neudela...

    Presel jsem na primy sync s Exchangi a mam klid...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    Jde to teda nějak vyřešit? Moc tomu nerozumím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud chcete synchronizovat se svym Outlookem na PC, tak to nelze, protoze MS odstranil v AS 4.x moznost synchronizace po siti (tzn. i pres Wifi).

    Reseni, tedy spise workaroundy:
    1. HW - synchronizovat pres BT.
    2. SW - Pouzivat sync primo proti Exchange serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    14

    A sdílet internet přes ten Wifi router s AP by mělo jet bez problémů ne? (Teda pokud tomu správně rozumím)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync
    Od nonaim v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 14:26
  2. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:38
  3. WM5 a ActiveSync přes Wifi
    Od Zbyňa_oldd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 12:40
  4. Nastavení ActiveSync přes infračervený port (IrDA)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 08:12
  5. Nejde Activesync přes WIFI
    Od klubo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-12-2004, 10:33