Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Internet

  1. #1
    Guest

    Neví někdo, jak by se dalo sdíle připojení k netu z PC do Pocketu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Jde to přes ActiveSync. Normálně jsem to používal se svým iPaq 3830.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Bohumil, to ma teda zaujima! Napis blizsi popis, ako to ide. Mam Pocte PC 2002. na Pocket PC 2000 som to rozchodil, tu nie. Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Měl jsem to připojené taky na poketpc2002 přes kolíbku a spojením přes activesync. Nastavení connection v pocket bylo nastavené na stejné parametry pro providera jako PC s WindowsME. Myslím, že by to neměl být velký problém, protože se mě to podařilo rozchodit velmi snadno. Nyní to už nepoužívám protože mě připadá zbytečné být vázaný na drát s pocketpc. Zkoušel jsem to jenom jako pokus, protože jsem neměl mobil a chtěl jsem ten internet rozchodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    No ja teda neviem, ale v kazdom pripojeni sa ma to pyta na typ modemu. Ale ja sa chcem pripojit cez Activesync. Neviem sa hnut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Ke sdileni pripojeni staci v AS na PC nastavit volbu Pass Through na "Internet" (viz Tools/Options/zalozka Rules). Tot vse; jinymi slovy v Connection Manageru neni potreba NIC nastavovat.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Ups! Take easy?! Vdaka, uz to slape! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    [:sarcastic:]
    lidi zkousel sem to ale i kdyz dam na kompu internet tak stejne se to nechce rozjet [(] nemam jeste neco nastavit v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    To je hezky, ale co kdyz tam rules nemam??? Neni nekde jinde?? Vazne bych to chtel rozchodit, hlavne pres irda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Guest

    fajn, tak to bych uz nastaveny mel, ale internet porad nejde (musim nejak pripojeni sdilet?? Mam pevnou)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Guest

    Update softwaru z netu my de, ale internet v exporeru ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PDA + Tel. = INTERNET
    Od hustler_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 08:29
  2. Internet na PDA
    Od dolby_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2005, 18:38
  3. Internet
    Od Spider_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2004, 19:56