Objednal som si z jedneho obchodu ochrannu foliu Brando Ultra Screen Protector za 333 Sk.
Mam par otazociek, viem ze som lama ale mam pocit ze bud som ju nasadil zle alebo ma oklamali az az...
Je to na obrazku Brando???
A dalej skladala sa folia z troch casti. Chytil som tie biele nalepky a odlepil od seba
folia na jednej z nich ostala Lenze som nevedel ze ktorou stranou to dat na PDA, totiz obe sa mi zdali elektrostaticke a oboma to troska chytalo. No tak som to dal tou stranou co trcala (asi to bola chyba) lebo je mozne ze teraz mi von trci ta strana co mala ist na displej a na displeji je ta co mala trcat vona je tam vela bubliniek
EDIT: tak som predsa len nakonec folitu otocil a uz je bubliniek menej takze som to mal naopak ja lamkaa dobre som ju donicil lebo behanim stylusom po elektrostatickej casti som doslova VYTRHAL mikroskopicke kusky z folie a snahou nechtom to nejak zarovnat som to este pokazil viacej aje tam mierna jamka a cmuha. Mozem objednavat novu foliu
Prosim aspon poradte ci mozem tuto istu foliu ci je to BRANDO alebo mam priamo z honkogu radsej.
Dik.