Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Synchronizace přes Wi-fi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    zdravim mám dotaz rozchodil jsem synchronizaci přes bluetooth ale o synchronizaci přes wi-fi jsem tady nic nenašel máte stím někdo nějakou zkušenot nebo je neaký návod? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Dobry navod se da najit treba zde. MS ale prozatim z AS 4.x synchronizaci pres WiFi kvuli bezpecnostnim problemum odstranil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    hmm tak z totoho návodu se mi to něak nepodařilo nastavit ops: je neakej článek nebo návod v češtině ? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...tak ja si stahnu ActiveSync 3.8 a zkusim to nejak popsat Dejte mi par... no radsi hodin. Ale nebude to zadne podrobne povidani, ale spis jen obrazovy pruvodce, jak jsem to nastavil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    super :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jen bych rád upozornil, že při synchronizaci přes Wi-Fi přicházíte o volbu synchronizace konfliktních položek " Leave the item unresolved" - takže můžete jen přepsat položku v PC tou z PDA nebo naopak. Je třeba na toto dávat pozor - je to rozdílné od synchronizace přes kabel, IR či BT.

    Osobně nevidím v AS přes Wi-Fi nějakou extra výhodu proti BT (kromě rychlosti). Pro synchronizaci postačí pomalejší BT a pro instalaci softů je stejně nejlepší volba doma přes kabel (kolébku). Ale každému, co jeho jest.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No, ona je hypoteticky mozna jeste jedna vyhoda, ale moc se nepouziva. ty totiz muzes synchronizovat nejen "z vedlejsiho pokoje", ale z principu odkudkoliv na svete... Samozrejme ten pocitac musi mit pristupne nejake porty z verejneho Internetu (to asi nebude soucasti clanku, alespon v tuto chvili), ale pak muzes mit skutecne vzdalenou synchronizaci se vsim vsudy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    100

    no ono mě spíš ani tak nejde o synchronizaci přes wi-fi ale hlavně bych chtěl mít v mda internet ktejer mám v pc (internet přes wi-fi ) ale nemam zadnej přístupovej bod pouze PCI wi-fi kartu a nejde mě to nastavit ale když mám nastaveou synchronizaci přes bluetooth tak mi najednou internet jede : zajímavý ale přes tu Wi-fi mě to ne a ne fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No tak to jste se ale v prvnim prispevku zeptal blbe, respektive na neco jineho Dneska uz to nestihnu a stejne to, co jsem dosud napsal, je Vam na nic, kdyz nemate AP. Dodelam to zitra (snad).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2010, 08:39
  2. Automatická synchronizace přes BT
    Od velkahlava v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 23:57
  3. Synchronizace přes WiFi (AS4.5,WM6)
    Od Machi_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 21:29