Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jde upgradovat Cassiopeia A11 na windows CE 2.0 ? A kde splasit cestinu ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    6

    Na jednom ruskem webu sem nasel ze by to melo jit, nevite nekdo jak ? Mam ji rozsirenou na 6MB ram a v pcmcia pouzivam 128 CF kartu.

    A dale jeste kde na tuhle starou masinku sezenu cestinu ? Vim ez ji vyrabel sunnysoft a jeste nejaka dalsi firma le nikde jsem o tom na netu nic nenasel.

    Dik za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ArtSoft zde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od hybo
    ArtSoft zde...
    Skvele ale je to pro windows CE 2.0 a ja mam na te Cassiopeie jenom 1.0 a proto se ptam jestli to jde upgradovat. Ale taky dobry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pouze HW modulem. Vice mene nulova sance ho sehnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    taky si muzes tu stranku kouknout celou, pak bys sam nasel tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od hybo
    taky si muzes tu stranku kouknout celou, pak bys sam nasel tohle
    Da se nekde k tomu koipt plna verze ? V jejich ceniku sem to nejak nenasel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus jim napsat, mozna to jeste maji, je to stare pocitam tak 5-6 let....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli je to pro CE 1.0, tak pritlac Windows CE bude za rok 10 let a tohle bylo jedno z tech uplne prvnich zarizeni.

    V kazdem pripade je to ale raritka, na kterou se cokoliv bude shanet hodne, hodne tezko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    myslim spise tu firmu a jeji vetsi aktivity v teto oblasti...ja sam jsem mel A20 jako relativni novinku a to uz je bratru 7 let a A11 byla jeste predtim, pocitam tak 1996-1997...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak zmenit cestinu na anglictinu na Asus a696 s windows mobile 6
    Od Frantisek Stransky v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 11:45
  2. ako odstranit cestinu v PDA?
    Od alfa33 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 21:42
  3. Mobipocket a jak tam dat cestinu??
    Od padrinos v sekci eKnihy
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 08:53
  4. Jak dostat na iPAQ h1940 cestinu?
    Od wrom v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 07:26
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-07-2004, 17:30