Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: MDA 1 s WM2003SE ničí SD karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se mi něco stalo s cihlou. Cca 3měsíce po flashnutí WM2003 to nyní začalo ničit SD karty. Už druhá - nejde naformátovat ani v SD čtečce na počítači ani ve fo´táku - ničím. Samozřejmě ani v MDA. Card error! Stalo se to někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mě kdys MDA I zničilo 4 SD karty.. Ale system jsem měl WM 2003..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Chlapy,nestrašte mě.Já mám údajně problémové karty A-Data a nic.Ani ťuk.
    Jinak,o zlobení karet v MDA1 toho je na fóru napsáno už hodně.Ale řešení téměř žádný.Někdo to svádí na změny témat,značku karty,vyjímání za provozu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Neco podobneho se mi stalo ve stredu, kupoval jsem na inzerat 1G sd sandisk, po vlozeni do MDAc a probehlem naformatovani ukazovala jen 135Mb a podruhy uz nesla ani videt, byla nova sam jsem ji vyrval z obalu....!
    A v prodejne foto o kus vedle nesla ani naformatovat. Card error. Max 135Mb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    zkus naformátovat kartu ve foťáku, možná to půjde, právě jednou už se mi stalo, že ani PC ani MDAII mi nebralo A-Data SD 256MB kartu a po pohodovým zformátováním v Panasonic foťáku ji detekovalo jak MDA, tak comp
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Jsem ji nekoupil!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Podotýkám že jsem kdysi vystřídal 4 různé kusy MDA I. A dva z nich mi oddělaly 4 SD karty. Vyřešilo se to až nákupem MDA II.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. čeština do MDA II wm2003se
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 18:45
  2. Ničí Total Remote IrDa, nebo ne?
    Od FuCR v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 11:10
  3. wm2003se??
    Od netron v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-07-2004, 09:31
  4. MDA/XDA/Dataphone I/II a WM2003SE
    Od Wuffi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-06-2004, 20:14