Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: VPN a WM2003(SE)...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    dobry den,

    nemel by nekdo sim tip na nejakyho VPN klienta? ten co je od admit one nejak nefakci pod novejsimi WM, jiny zase pro jistotu nikde...a hlavne pokud by to bylo (skoro) zadarmo...diky...potreboval bych se pripojit do VPN ve skole...chce to po me jmeno heslo (to umi i WM), ale pak i nejaky sifrovany prenosy a to uz tam nikde nastavit nejde :-( (blizsi pozadavky na ppt.ics.muni.cz) a samozrejme to pak skonci nejakou hlaskou o spatnem pripojeni...(este ve francouzstine :-) ) diky

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    WM maji VPN klienta primo v sobe a ten by to, co je popsano v konfiguraci pro WXP, mel zvladnout...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no samo sem ho nasel, ale prave to odskrtavani sifrtovani (vizte sim to pptp.ics.muni.cz...) tam nikde neni a prostym zadanim jmena hesla to nefunguje :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, ted to vidim, to tam zase vymysleli nejaky brutalne novy sifrovaci mechanizmus, zkusil bych najit na Inetu nejake VPN klienty, i tady uz o tom byla debata (VPN a Cisco)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no to sem taky nasel, ale nic z toho mi nejde stahnout, nebo nejede, grrr, diky za radu, zkusim ten invex...to bude peneeez...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to je nejake pekne divne, protoze podle teto stranky by to melo chodit bez problemu.

    3rd party resenim by jinak mela byt anthaVPN - 79 USD. Drivejsi MovianVPN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    asi delam neco spatne, ach jo...diky za ten movian, nemoh sem ho najit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Zkus mrknout na http://cps.muni.cz/info/pda/ppc_pptp.html, mám ten samý problém na Právnické fakultě a o této stránce jsem nevěděl, dokud jsem jim nenapsal mail. Ještě jsem to netestoval, snad to poběží v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    grrr, na muni to nefunguje, este to zkusim primo ve skole, ale jinac diky moc...u nas je tam jeste totiz nejaky pozadavek na nejaky MS Chap protokol a sifrovani prenosu...a to uz v tech WM nastavit nejde...achichouvej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Ještě zkus místo pptp.ics.muni.cz zadat pptpne.ics.muni.cz (nešifrované spojení), víc rad jsem ani od pověřených osob nevymáčkl Takže jestli to ani tak nepoběží, tak už fakt nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    uaaa, vsecko spatne, funguje to, celou dobu sem tam busil spatny heslo, jejeje, hlava moja...takze funguje i pro MU v brne (FF)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zabit, rozctvrtit, pohrbit zaziva...

    (Ftip.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    bum ho, ach jo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Dobrý.
    Hlavně že to jede, že jo. To je vlastně účel této diskuze. Pomáhat si (i když sis vlastně pomohl sám).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    trochu me zmatli i sami ITmani na MUNI, tvrdili, ze se to musi straaasne dlouho nastavovat a ze to ne vsude jde...no a na skole sem se snazil si vsude nastavit stejny heslo...a bylo to...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM2003 - WM5?
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 15:39
  2. TT6 MDA III WM2003
    Od Bedza v sekci TomTom
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 12:14
  3. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 07:29
  4. WM2003 vs
    Od KOdlik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2004, 10:20
  5. ipaq1940 wm2003 ita do wm2003 eng rom image
    Od chozze_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2004, 20:26