PPC? Myslíš asi WM, že...:? :sarcastic: PPC byly naposledy pro 2002.Původně odesláno od freeman
Sleduji v diskuzích ohlasy na Asuse a Acery a celkem to přirovnání sedí - bohužel pro uživatele.![]()
PS:Jsou i horší nemoci než rakovina a AIDS.
PPC? Myslíš asi WM, že...:? :sarcastic: PPC byly naposledy pro 2002.Původně odesláno od freeman
Sleduji v diskuzích ohlasy na Asuse a Acery a celkem to přirovnání sedí - bohužel pro uživatele.![]()
PS:Jsou i horší nemoci než rakovina a AIDS.
PPC-Pocket pc - to je napísané aj na prístroji,![]()
Myslíš prirovnanie k čomu :?:
1. Jakou verzi operačního systému má moje zařízení?
2. To dá rozum do hrsti, že nízká cena těchto PDA je vykoupená malou kvalitou a nízkou podporou ze strany výrobce.
Fakt je to Aušus s velkým Adnes dopoledne jsem to nemohl zapnout a pomohlo mi akorát, že jsem vyndal a o5 zandal baterku :O která fakt vůbec nevydrží což mě taky dost (hodně) irituje. Nevím jak vám, ale mě to po "plném" nabití hlásí 1h.33 minut, ale jestli to vážně tak dlouho vydrží netuším
:
Ph.
Zdravim,
podobny problem mam celkem casto. To, ze se Asus nezapne a je nunte vyndat baterku se mi stava casti. Myslim, ze je to castecne zpusobeno zachazenim - pokud je Asus v batohu, kde se s nim hazi, tak je to velice casty jev.
Stava se to take nekomu dalsimu? Je to duvod k reklamaci?
...to je sice věc názoru, ale já se k němu chovám velice slušně, tak si myslím, že tím to asi nebudePůvodně odesláno od spam
nebo spíš
![]()
Mě by hlavně lidi zajímalo, jak dlouho vám to vydrží na baterky??
Ph.
ahoj - mě baterka vydrží tak hodinu a půl když s ním pilně pracuju ( nesmí být zapnutý BT ani WIFI)
s wifi je ta výdrž tak 45 min .... je to fakt bída
Také mám Asuse 730W a musím konstatovat že tyto všechny problémi jsem neměl a nemám. Když do tohoto přístroje člověk pere všemožné prográmky a programi a chce aby to dělalo zázraky,tak se nedivím že to občas zhebne...Myslím že by občas nezaškodil hard reset a uvidíte že vše bude OK.Nebo snad s dnešními PC je vše OK,také by ste to kolikrát hodili ze skáli.A to je sakra krabice!
...já si to mohu resetovat jak chci a je mi to houby platnéPůvodně odesláno od martinhamr
![]()
(
![]()