Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 40

Téma: A730W - Stále bliká zelená LED

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    31

    rmasek - a muzes prosim popsat vsechny priznaky ktere se projevovali pri blikani cervene? Ono je asi tech zavad vice druhu a blika to cervene u vsech. Samozrejme nevim co s tim u Silu udelali ale na papir napsali vymena mainboardu. Zkusim to zjistit z MAC adresy sitovky, ta by se asi pouhym preflashovanim nezmenila.
    Na to blikani zelene jsem se znovu dival v uplne tme a proste uz ho nevidim, takze asi opravdu zmizelo po oprave a znovu musim potvrdit lepsi citlivost wifiny po par dnich testovani

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    43

    furt to blikalo a nepomohl ani restart- objevil jsem fígl - když se použilo dálkové ovládání - tj. infra - tak to zmizelo, nebo když došla baterka a začala blikat ta dioda, tak po zapnutí do nabíječky to taky přestalo - až do dalšího restartu.
    zmizel mi úplně flash disk - nešel najít ani v info o ppc v nastavení
    někdo píše, že zmizí i sd, ale tu nemám - CF byla OK

    to byly ty největší problémy - jestli tam byly ještě nějaký další drobný, tak jsem si jich vůbec nevšimnul.

    R



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nazdárek, tak jsem včera mluvil s technikem SILu a prý se jim moje závada neprojevila :O jsem s toho nějak v rozpacích. No co se dá dělat. Možná se to moje PDAčko chtělo podívat do servisu
    Prý tam dostanu nové vydání FW a pokud by se mi závada o5 projevila mám to poslat a dostanu novou desku, tak nevím. Dneska bych to měl dostat do ruky a jestli tomu tak bude, tak to zkusím přes víken otestovat

    Ph.

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Phantomash
    Prý tam dostanu nové vydání FW a pokud by se mi závada o5 projevila mám to poslat a dostanu novou desku, tak nevím. Dneska bych to měl dostat do ruky a jestli tomu tak bude, tak to zkusím přes víken otestovat

    Ph.
    Nove vydani FW? Copak uz je nejaka nova verze? Nebylo by to spatne, jelikoz se mi zda, ze napr. wifi je u meho PDA extremne necitliva :no:
    Taky se mi pred par dny nejak wifina zakousla - kdyz ji zapnu, sviti modra LED dioda, v site survey nic nevidim, a kdyz ji chci vypnout, tak vypnout nejde a musim to "vyresit" az resetem. Az budu mit cas, zkusim tento problem "odstranit" tvrdym resetem, ale to bude kdovi kdy...i kdyz nejradeji bych to odnesl rovnou do SIL-u v OV, ta wifi se mi totiz nezdala hned od sameho pocatku - tenkrat se vyjadrili, ze je ta citlivost udajne normalni. No nevim, v porovnani s kamosovym Asus 716 je to "nebe a dudy"

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se, ale trošku jsem to popletl, páč jsem samozřejmě myslel WME. Jenomže vše stejnak zůstalo při starém a o tom, že tam je něco nového nemůže být vůbec řeč nebo jsem to přehlédl
    Jinak se mi to vrátilo v naprosto stejném stavu, jak jsem to poslal. Jen jsem otevřel krabici už to na mě blikalo : tak jsem vzal telefon a volal do SILu. Vážně jsem pěkně nakrknutej a na nějakej čásek budu o5 bez PDAčka, páč to tak nechcu a pošlu jim to za nějakej čásek z5 na výměnu desky.

    Ph.

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem dneska s nemilým překvapením zjistil, že to problikávání se děje i po nabití jenom kabelem+nabíječka, což jsem původně vyloučil, ale po podrobném prozkoumání v naprosté tmě to dělá taky, ale je to ještě slabší než při nabíjení v kolébce ( a aby toho nebylo málo, tak jsem dneska ještě přišel o jednu CF kartu což mě samozřejmě taky nadchlo. Tak dlouho jsem si PDA vybíral, až jsem si nakonecel vybral AuŠUS :

    Ph.

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    8

    Včera jsem ho sehnal, po nabití v kolébce, zelená svítí konstantně, po vyjmutí z koléky zhasne a ani neproblikává. Citlivost wifi - očekával jsem lepší, svoji vlastní síť chytím, a jednu cizí na balkoně. Jinak na svém notebooku Acer 4152WLMi chytím 5 sítí. (



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    6

    Zbavte se toho smetí a kupte si nějaké pořádné PDA s VGA a WM 5.0:!:

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kocourek Damián
    Zbavte se toho smetí a kupte si nějaké pořádné PDA s VGA a WM 5.0:!:
    ...máš špatné info, páč Asus MyPal A730W má VGA

    Ph.

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    6

    Neboj, mám dobré info. Psal jsem, že Asus MyPal A730W nemá VGA displej? Přečti si můj příspěvek ještě jednou a pořádně.

    Nepovedený design, malá výdrž baterií, malá podpora výrobce a špatný servis v ČR...
    Neboj, měl jsem ho pár dní v ruce, takže bych ho nechtěl ani zadarmo. :no:

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kocourek Damián
    Neboj, mám dobré info. Psal jsem, že Asus MyPal A730W nemá VGA displej? Přečti si můj příspěvek ještě jednou a pořádně.

    Nepovedený design, malá výdrž baterií, malá podpora výrobce a špatný servis v ČR...
    Neboj, měl jsem ho pár dní v ruce, takže bych ho nechtěl ani zadarmo. :no:
    ...tak nám toho našeho Aušuse nezáviď )

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    31

    Musim teda sebekriticky priznat, ze sem taky pda vybiral vybiral az sem asi dost prebral - mam A730W nejaky ten mesic a spokojen moc nejsem.
    Nevim jestli to do tohoto vlakna tak uplne patri, ale opravdu mi vadi tragicky mala vydrz baterky, levnejsi plast na ten zadni kryt uz asi u Asusu nemeli zrovna na dilne. To ze byl uz v servisu kvuli vyse zminovanym problemum bych pochopil pokud bych nebyl zrejme jeden z mnoha. Servis je naopak skvely, SIL je rychly a komunikativni (subjektivni zkusenost), podpora Aušusu v CR neni ani spatna, ona totiz nejspis neni vubec zadna. Kapitola sama pro sebe je ten "fotak" - jednak to prakticky foti jen na hodne dobrem svetle venku, jinak tam neni videt nic, jednak to foti desive pomalu a hnusne a hlavne: tomu kdo psal tu straslivou obrovskou aplikaci na to foceni bych urazil obe ruce. Neco tak nepohodlnyho, pomalyho, nestabilniho a nehezkyho se opravdu malo vidi - startuje to celou vecnost, nevim proc to blokuje hw tlacitka kdyz je to spusteny i na pozadi a asi tak 3x z 5ti spusteni to hlasi nejakou chybu jako ze camera not ready nebo recorder error, nebo tak neco a musi se restartovat. Navic to co tam je jako blesk, to je snad vysmech, sviti to na takovych vlnovych delkach, ktere snad ten fotak vubec neregistruje, takze to je naprosto k nicemu. Kdyby to slo aspon pustit bez te hnusne aplikace, aby se to dalo pouzit jako baterka... Uff, musel sem si ulevit...je to moje prvni PPC zarizeni (po PalmOS) a dojmy jsou znacne rozporuplne.



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od kocourek Damián
    Neboj, mám dobré info. Psal jsem, že Asus MyPal A730W nemá VGA displej? Přečti si můj příspěvek ještě jednou a pořádně.

    Nepovedený design, malá výdrž baterií, malá podpora výrobce a špatný servis v ČR...
    Neboj, měl jsem ho pár dní v ruce, takže bych ho nechtěl ani zadarmo. :no:
    A nemas ho jeste doma.. ja bych ho od tebe zadarmo docela chtel

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Twister
    A nemas ho jeste doma.. ja bych ho od tebe zadarmo docela chtel
    1. Nezávidím - není co. Rakovinu, AIDS apod. také nikomu nezávidím.
    2. Asus zadarmo? Není lepší na vypodložení křivého stolu použít nějaký špalík.

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    A ty máš čo za ppc ? ked tak nadávaš na asus. Čo sem pletieš rakovinu ´tu by som od teba fakt nechcel ani zadarmo

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. po zapnutí bliká zelená Led
    Od blackydragon v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 12:04
  2. Neblika zelena dioda indikujuca stav zariadenie.
    Od Jeremi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2007, 12:30
  3. Vario - zelená baterie - řešení
    Od Michalek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 18-12-2006, 11:31