Ahoj,
nevite jak se zbavit toho zvuku fotaku pri stisknuti u MDA Compact? Ja to hledal mezi normalnimi udalostmi zvuku a nikde to neni :-( . A kdyz fotim a nemam zapnuty vibrace tak to dela zbytecny bordel. Diky za pomoc!
Ahoj,
nevite jak se zbavit toho zvuku fotaku pri stisknuti u MDA Compact? Ja to hledal mezi normalnimi udalostmi zvuku a nikde to neni :-( . A kdyz fotim a nemam zapnuty vibrace tak to dela zbytecny bordel. Diky za pomoc!
A co třeba zkusit manuál. :no: jinak v režimu foťáku ->Nástroje->Volby->záložka Obecné->zaškrtnout nepoužívat zvuk uzávěrky.
jo, dík moc! já vím, manuál jsem nezkusil, ale myslel jsem, že to třeba nejde, když to není mezi zvuky (jako to nejde třeba u foťáků v mobilech)
Jak je vidno, čtení manuálu je zřejmě pro některé jedince zbabělost. Mohu však všechny ujistit, že na tom nic zbabělého není a že je v manuálu velké množství základních i pokročilých informací. Další množství zajímavých informací je v nápovědě přímo v PPC. Zkuste si ji pročíst a uvidíte kolik se toho ještě dovíte. :!: :no: