Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Magneto (WM5.0) u ASUS v cestine...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    dobry den,

    dobra (lec ne pisemna) zprava pro budouci majitele PDA ASUS a WM50...podle vyjadreni fy ASUS na Levi Day budou vsechny WM 5.0 zarizeni prodavany s ceskym OS, tedy ne s CD, ze ktereho se cestina doinstaluje, ale primo s ceskymi WM 5.0...pry i updaty...toliko z ust jejich zastupce...uvidime...juchuuu :-)

    kuba

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo? No to by byla bomba! Ale jeste jestli to neni nejaky informacni sum... Ono udelat ceskou ROMku je dost nakladne a tak je otazka, jestli se to skutecne vyplati.



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no to sem se ptal taky, ale nemel na me pan moc casu...rikal neco o tom, ze prave kvuli cestine se dodavka zarizeni s WM50 a upgrady vubec trochu opozdi...bohuzel sem si nezapsal panovo jmeno :-( jinak novinky skorem zadne, pouze upravena 730 a 630 (128ROM/64RAM)...a pri prezentaci tam meli screeny z WM4.2 a jeste z iPaqu :-)))

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Matin Vent?

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jako jmeno? je to mozny, ale fakt nevim...

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, mne to prijde, ze jako jedna pani povidala...

    Naklady na vyrobu a certifikovani/schvaleni WM5 ROMky jsou radove v desetitisicich (minimalne, mozna i vic) dolaru a to za kazdy jazyk. To chci videt, jak se ta investice Asusu bude tady na tom nasem piskovistatku splacet...

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Mno ja se bojim aby spis do toho skutecne neinvestovali hrisny prachy a pak kdo to zaplati? No prece my zakaznici...



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pri poctu prodanych asusu to je temer nemozne...co se tyce placeni, kdo si myslite, ze plati to, co tam byva bezne? ale mozna Asus chce timhle krokem zvednout prodeje, kdo vi...

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zase pokud je ta cestina uz vytvorena (od mrkvosoftu), tak proc by mel byt takovy problem ji do teho PDA cpat?! dyt je jim jedno, jakou ROM tam davji...existovaly nekdy WM2003 v cestine? myslim ze ne, ale kdyz ty 50 uz sou, tak se to nabizi...doufam :-)

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    problem je v tom, ze se pak hure dela logistika, jsou to dalsi naklady, delat samostatnou a hlavne takhle mensinouvou verzi, ktera jinde ve svete bez zasahu nebude prodejna...jsou do dapsli poplatky za licenci CZ verze, upravy, ladeni, overeni...a kdyz se jich moc neprodava, tak...

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mno ale ASUS je urcite firma, ktera to pro nas rada udela :-))) ale pochopil sem to dobre, ze MS uz tu CS verzi ma hotovou a ted de jenom o to, aby ji opravdu ASUS koupil a rozdistribuoval?..

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, WM5 jsou uz davno hotove a prelozene do CZ (od 10.5. nebo kdy byly uvedeny) a jsou distribuovany v Platform Builderu.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    32

    Chci se zeptat, nevíte někdo v souvislosti s těmito novými informacemi o případném upgrade na WM 5.0 pro Asus 730W? Docela by mě to potěšilo..i když po dosavedních zkušenostech s podporou ze strany Asus nevím, nevím....

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stale ticho po pesine...

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    o upgradu mluvil pouze v souvislosti s tim, jestli bude v cestine...teda jako ze by mel...ale proto se protahne uvedeni novych i upgrade stavajicich...ale ktera zarizeni to budou, to opet neprozradil...hmmm...

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. hw6515 manual v cestine
    Od gif_LA v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 23:37
  2. Transcriber v cestine
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2005, 14:52
  3. Magneto - Windows Mobile 5
    Od fury_only_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 16:44
  4. MAGNETO ... přístí týden
    Od kobli_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 17:35
  5. Až do toho šoupnou Magneto.. :o)
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-01-2005, 15:51