Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: přesunutí certifikátu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    mam problem, potreboval bych presunout certifikat z korenovych do osobniho, jak na to? poradte...mam 2003se acer n50.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A ty si jako myslis ze to jde? Z povahy certifikatu to je nesmysl.
    Identifikovat se muzes jen tim, ke kteremu mas priv. klic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    hmm tak asi si nepochopil muj problem...je v tom , ze nase sit pozaduje overeni osobnimcertifikatem. certifikat jsem nainstaloval, ale nainstaloval se mi do korenovych...pri pripojeni mi to hodi, ze nelze overit muj certifikat.....pro spekulanty....certifikat je platny !!! je ve tvaru p12
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Aha, to jsem fakt pochopil spatne
    No ja teda nemam 2003 SE (ono zere primo?), certifikat ve forme PFX (PKCS#12) jsem musel importovat workaroundem, ale nainstalloval se v pohode, v personal vidim muj (nevidm nazev jen kdo ho podepsal), v root ten firemni co to podepsal.. PIE to v pohode pouzije..

    Jak presne vidis ten tvuj v korenovejch (neni nahodou sef-signed)? Pod jakym nazvem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    ok skusim to , zkousel jsem to pres registry , ale nic jsem nenasel...porad se radil do korenovych....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    jo a co je to ten workaroundem , nebo spis kde to najdu ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    takze certifikat vypada nasledovne a ja ho potrebuju z koren. do osobnych HELP
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    1. Jakym zpusobem jsi ho tam dostal?
    2. Mas tzv. sef-signed certificat - certifikat, ktery ruci sam za sebe, proto se zaradil mezi korenovy. Jak donutit system aby ti ho pouzil, zalezi na odpovedi na 1. otazku, mozna to nepude. Normalne bys mel mit nejakej vlastni certifikat (osobni) kterej je podepsanej tim co uz mas. Pak by se ti zaradil mezi osobni. A vase sit by to pak vzala, protoze je podpsanej "duveryhodnym certifikatem" - firemnim. U nas to tak aspon funguje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    tak to je hlina...costal jsem ho tam tak, ze na nasich strankach (www.vsb.cz) je zavadeci soubor , ale ten je jen pro windowsy, pouzil jsem ho, a naistaloval certifikat. takze rikas, ze mam sehnat jeste osobni certifikat ?? (je to hlina spravce me s pda vyhnal):
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    ha to je hlina, takze uz to mam...jedina vec !!!! jak naistalovat teda pkcs12???? kdyz to vyjde, tak to pojede....:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Mrkni sem, to je ten workaround..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jeden dodatek k bodu 2, co psal Saman. Ten certifikat je certifikat certfikacni autority (CA) VSB, proto se nainstaloval tam, kam se nainstaloval... Tento certifikat potvrzuje osobni certifikaty vydane touto CA nebo certifikaty dalsich CA. Takze nejdrive potrebujete nainstalovat tento CA certifikat do korenovych certifikatu a pak na strankach VSB vygenerovat osobni certifikat, ktery pak muzete nainstalovat do osobnich certifikatu. Osobni certifikat pro Windows jde pak vyexportovat a nainstalovat do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Netvrdil bych, ze nejdriv musi nainstalovat certifikat CA. Ten se nainstaluje spolu s jeho osobnim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jasne, pokud je tak udelan distribucni balicek certifikatu... Neni to povinne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    hej kluci, tak dostal jsem se k tomu ze cetrifikat ma koncovku .PEM dal ne, prosim o pomoc...dik...na te strance je to anglicky...umim nemekz
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 18:15
  2. Instalace certifikátu
    Od xIndian_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 06-05-2008, 16:02
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-09-2005, 22:03