Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: První podrobná rezenze HTC Wizard (T-mobile MDA Vario, imate K-JAM, Qtek 9100)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Server Geek.com uveřejnil velmi podrobnou recenzi zařízení HTC Wizard. Jako vždy u nových zařízení nešetří rezenze chválou - viz např. závěrečné shrnutí:

    I have been playing with the QTEK 9100/I-mate K-JAM for over a week, and I believe this is THE BEST Phone Edition device I have ever used. It has all the latest wireless technologies (EDGE, 802.11g, Bluetooth 2), stereo speakers, a well-designed thumb keyboard, multiple hardware buttons, Windows Mobile 5.0 ...

    Je zmíněna absence VGA a především ne příliš přesvědčivý výkon procesoru (především v případě použítí s VoIP aplikací Skype). Více viz zde ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00094934_Wizard_aZe7.jpg 
Zobrazení: 65 
Velikost: 121.9 KB 
ID: 3101  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Recenze je opravdu vycerpavajici, ale i pres vsechno nadseni to ma par musek, ktere me nepresvedcili... uvidime, co se z toho vyklube pri delsim pouzivani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jo jo recenze je velmi podrobna. Docela me mrzi ten Skype nebot jej v soucasne dobe pouzivam ze vsech IM a VoIP aplikaci nejvice a HTC Wizard je jeden z adeptu meho dalsiho PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To ja bych klidne i ten Skype prezil.. Ale chybejici VGA jiz ne. Vim ze by se do rozmeru displeje Wizarda jen stezi VGA obrazovka vesla, ale na druhou stranu bych nebyl proti pokud by ji tam preci jen dali a zvetsili o nejaky ten milimetr cele zarizeni.. Pak bych toto zarizeni bral spise nez Universala.. :yes: Ackoliv velka pohodlna klavesnice na Universalu je jiz take o necem jinem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... info o procesoru OMAP 850 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Len sa zamyslite...Cim dlhsie ocakávana novinka tym väčšie sklamanie.Cim je zariadenie menej proklamovane a menej sa o nom hovori o to viac nas prijemne prekvapi v to dobrom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A tim chtel basnik rici co? Vzdyt tohle je vyborne zarizeni, ma nejake musky, ale neexistuje zarizeni ktere by je nemelo, ani ta "mene ocekavana" preci nikdy nejsou bez much, nikdy se vyrobce nemuze zavdecit vsem!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Prave to VGA me docela hodne mrzi(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... IMHO prave VGA je neco co podobna zarizeni, ktera jsou orientovana na co nejmensi velikost, mit nemuzou. Velikost VGA displeju je stale nad 3,5", HTC Wizard ma velikost 2,8" ... i proto existuji dve produktove rady:

    1. HTC Universal s VGA (pro ty, co chteji VGA)
    2. HTC Wizard bez VGA ale s kompaktni velikosti (pro ty, ktery zalezi na co nejmesi velikosti)

    Obe najednou v teto chvili mit nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Promin, v tomhle se moc nevyznam, ale z jakeho duvodu nemuze byt VGA i na 2.8"? Sice chapu, ze to ma byt co nejmensi (ale moc titerne mi to zase neprijde;o))
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od MRH
    Promin, v tomhle se moc nevyznam, ale z jakeho duvodu nemuze byt VGA i na 2.8"? Sice chapu, ze to ma byt co nejmensi (ale moc titerne mi to zase neprijde
    ... co treba vyrobni technologie? :-) Preci jenom je vyrobne jednodussi (tj. levnejsi) vyrobit displej 640x480, ktery ma uhlopricku 3,6" nez displej 2,8" se stejnym rozliseni (netusim, zda je to v teto chvili vubec mozne) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podívej, kolik zařízení VGA zatím má. Na jaře 2004 byla první Toshiba e800, pak v létě HP Hx 4700, začátkem podzimu Loox 720 (718), Asus A 730(W) a Dell Axim X50v. Po roce a půl zatím přibyl jen nedávno recenzovaný MDA Pro a Dell Axim X51v, který nepokládám za nový model (spíše jen změny uvnitř). Takže zatím je VGA jen v TOP modelech výrobců. Nevím, zda z technických, finančních nebo prestižních důvodů jinde není. Třeba Acer ho zatím nemá ani v jednom modelu, Casio chystá novinku, ale ne na WM 5.0 (bohužel).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ok, ale ciste hypoteticky si priznejme, ze soucasnemu trendu prestava standardni display stacit. Tohle vetsinou neni otazka nakladnosti vyrobni technologie, ale spise rozhodnuti marketingoveho oddeleni (vzpomenme si napr. na zacatek barevnych displayu).

    Tim se da odpovedet i na otazku ohledne TOP modelu. Nerikam chlapi, ze nemate pravdu, ale nemyslim si, ze tohle je otazka technicke narocnosti... ostatne, co je ukazatelem TOP a neTOP zarizeni. Resp. konkretne tento model je podle me spis ona otazka marketingu - aneb, proc zdimat penize ze zarizeni s VGA, kdyz stejne dobre poslouzi i mensi rebuild jadra MDAc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... no, podobna diskuze je presne to, cemu jsem se chtel vyhnout ... proto jen zopakuji/upresnim odpoved na tvoji otazku proc HTC Wizard nema VGA: dostat 640x480 bodu na displej s uhloprickou 2,8" neni IMHO v teto chvili jednoduse technologicky proveditelne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jj, je pravda ze jsou to jenom kecy

    Uvidime za nejaky cas, co je mozne a co ne, pokud jo, tak mam u Tebe pivo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 12:19
  2. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 29-06-2008, 12:14
  3. Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 23:26