Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 38 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 563

Téma: T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Na techto strankach se objevilo obrendovane PDA s GSM casti zname jako HTC Wizard popr. imate K-JAM. Nedotovana cena u holandskeho T-mobilu je 469 EUR. Predpokladane zahajeni prodeje v NL je pristi tyden.

    Zdroj: PocketPC Thoughts
    Připojené obrázky Připojené obrázky

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to neni spatna cena, v porovnani s 500 librami...



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... to jo, cena je to velmi slusna ... uvidime, kdy a zda vubec T-mobile CZ Vario nasadi. Doufam, ze bude k videni na Invexu ...

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jo, ta cena docela ujde, ale ty barvy T-Mobilu se k tomu absolutně nehodí, lepší by byla černá varianta bez růžových nažehlovaček

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    To je zajímavá cena, asi před 10ti dny jsem někde viděl cenu 700 USD.... Uvidíme, za kolik bude u nás, ale tipuji že by se kolem 15-16 mohla pohybovat....

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    nejakú dobu už aj my na slovensku máme t-mobile...
    nedostal sa k nám bohužiaľ ani compact, tak neverím, že náš operátor niečím prekvapí.
    ak by však ponúkol Vario, bol by som mu vďačný a v prípade ceny okolo 470 EUR by som neváhal ani sekundu.

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Mam jeden technicky dotaz. Je nejaky konkretni rozdil mezi Qtek 9100 a HTC Wizard (popr. t-mobile Vario)?



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Barvy krytu a softwarova vybava (co tam proste ktery operator/prodejce doda, vsadim se, ze Vario po instalaci vseho, co tam dodal T-M, bude ruzove jako prasatko... ). Po HW strance jsou to stejna zarizeni.

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Oj, chlapi, ta ruzova je fakt kruta a souhlas, ze k tomu moc nejde. Cena je ovsem hodne zajimava.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    1) Je to použitelné s T-Mobile CZ nebo blokované jen na tamního T-Mobile?
    2) Má to anglická WM2005? Nebo v jejich lokálním jazyku?

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Petr_J
    1) Je to použitelné s T-Mobile CZ nebo blokované jen na tamního T-Mobile?
    2) Má to anglická WM2005? Nebo v jejich lokálním jazyku?
    ad 1) na T-mobile NL je Vario nabizeno pouze jako dotovane, takze asi blokovane (vice zde

    ad 2) Na screenshotech zde je vse v holandstine. Jak je to ve skutecnosti nevim. S nejvetsi pravdepodobnosti tam bude ENG ROM.

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Uz jen cekat, kdy se to zacne prodavat v CR.

    Btw, nemate nekdo tuseni, jestli tohle zarizeni nabizi (ci jina od HTC) i Vodafone?



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Tak jsem dnes navstivil (pracovne) invex a zasel jsem do "Pavilonu T-mobile" a koukalo tam na me MDA Vario! Byla to sice jen jeste nefinalni verze, ale vzhled, velikost i klavesnice jsou opravdu super.

    Obsluha mi sdelila, ze se bude prodavat v CR na prelomu roku asi za cenu MDAc, kdyz bylo uvedeno (konkretne uvedli 14-16 tisic, ze to jeste neni stanoveno).

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Z čehož pravděpodobně vyplívá, že kvůli Variu T-mobile do prodeje zřejmě MDA Pro neuvede..:?: :!: Nebo tam mají MDA Pro také vystavené a povídají o něm nějaké zajímavé novinky? Tipuji že asi ne..

Strana 1 z 38 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 22:36
  2. Mda Vario,HTC Wizard
    Od lukasqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 11:18
  3. Wizard (Vario) a config.txt v ext-rom
    Od Mara_MDAII v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 22:04
  4. Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 19:17
  5. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 08:19