Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 38 z 38 PrvníPrvní ... 28363738
Zobrazené výsledky: 556 až 563 z 563

Téma: T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)

  1. #556
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    7

    Zdravim..... uz jsem se jednou ptal...v ramci odstranovani T-zone z Varia jsem si asi neco umazal, ztratil nevim.... hledam presny klic v registrech ktery urcuje, ktera www se bude louadovat po starti PIE. Diky za odpoved.

  2. #557
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pokud se nekomu nelibi T-Mobile skin aplikace telefon, je zde velmi easy reseni jak dosahnout aby vypadal stejne jako pad pro zadani PIN:
    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin
    "Enabled"=0
    Mate ale par nevyhod:
    - nefunguje smart dialing
    - prestal se zobrazovat indikator GPRS/Edge (ale to nevim jiste, zda to je timhle)
    - ale hlavne, nejde to zpatky zapnout.



  3. #558
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Takze jinak, jde to zpatky zapnout, jen ne pres registry editor. Kdyz se to udela pres cab a hned resetne tak je to OK.
    Kdyby to nekdo chtel vyzkouset, prikladam caby
    Připojené soubory Připojené soubory

  4. #559
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak jsem to nakonec zprovoznil cely. Viz tady

  5. #560
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    K instalacím a odinstalacím.
    Už jsem se na to ptal, nikdo nevědě a nebyl jsem jediný - tak druhý pokus.
    Nejsou odinstalovat programy. ActiveSync nahlásí, že program je odinstalován, ale není. To samé, když to udělám přímo z pda.

    2. Některé programy vidím v seznamu jako by dvakrát - třeba icq - jednou ho mám jako icq a podruhé icq(1) - není to jediný prográm.

    3. Nějaký univerzální kecálek který funguje na variu - nemá někdo typ?

    Děkuji

  6. #561
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    agile messenger

  7. #562
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    na serveru je nějaká verze 3 Beta - tak tu? Děkuji



  8. #563
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Tak vážení kolegové, protože se z toho tady stává nepřehledný guláš, bude toto téma uzamčené. Tato diskuze pokračuje diskuzí T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard) tipy, triky, zkuženosti Pro řešení konkrétních problémů použijte nebo založte samostatnou diskuzi s výstižným názvem, ať každý hned pozná o čem je řeč a nemusí spekulovat čeho se dané téma tyká.

    Pokud budete navazovat na rozřešené problémy, tak v prvním příspěvku opět popište problém a shrňte čeho jste se zde již dobrali, aby nový návštěvník nemusel prolézat víc jak padesáti stránkami (což je víc jak 500 příspěvků).

    Pokud si nebude něčím jistí, tak mě nebo některému jinému moderátorovi pošlete SZ a nebojte se zeptat.:yes:

Strana 38 z 38 PrvníPrvní ... 28363738

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 21:36
  2. Mda Vario,HTC Wizard
    Od lukasqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 10:18
  3. Wizard (Vario) a config.txt v ext-rom
    Od Mara_MDAII v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 21:04
  4. Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 18:17
  5. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 07:19