uz aby to bolo, uz sa na vario tesim...
sorry xp![]()
uz aby to bolo, uz sa na vario tesim...
sorry xp![]()
... ano, take jsem jej dnes u T-mobilu videl. Ta velikost je superDocela se mi libil displej (jasne barvy, intenzivni podsviceni a predevsim bila byla opravdu bila). Na to, ze ma Vario jen cca 200 MHz procesor, tak jsem zadne vyrazne zpomaleni pri bezne praci nepozoroval (hral jsem se s nim cca 20 minut tesne po nejake VIP akci, ktera v pavilonu T-mobilu skoncila az 16.45 a potom uz tam skoro nikdo nebyl
... )
Sorry za offtopic, ale zvědavost mi nedovolí se nezeptat: A vystavuje tam ten T-mobile, nebo alespoň Eurotel či Vodafone MDA Pro?
... ne nemaji, MDA Pro (aka imate JASJAR) maji jen u Palmpc.cz v pavilonu B. Docela dlouho mi trvalo, nez jsem dotycne osoby na stanku presvedcil, aby jej z vitriny vytahli a ukazali jej i na "zivo". Ale na konec si dali rict ...Nebo tam mají MDA Pro také vystavené a povídají o něm nějaké zajímavé novinky? Tipuji že asi ne..![]()
Díky. A předpokládám, že ta odpověď platí i pro stánek Eurotelu a Vodafonu..
... ano, platí.Původně odesláno od Miloš Strouhal
... tady jsou ještě dvě zkušební fotky, které jsme ještě s jedním kolegou "spolupřihlížejícím" stáhli z MDA Varia na výstavišti ...
i-mate K-JAM aka HTC Wizard jsem si koupil minulý týden a jsem s ním spokojenej. Rozchodil jsem na něm všechny kritické aplikace: Resco Keyboard Pro (českou klávesnici), Lingea Lexicon 2002 (anglicko-český slovník), Q-Calc, Tombo, atd. Ještě čekám na uvední Agenda Fusion a RepliGo pro Windows Mobile 5. Funguje portrait i landscape ClearType. Outlook řadí korektně podle češtiny. Myslím, že nejpodstatnější je, že všechna data jsou ve flash-ROM, takže, když dojde baterie tak neztratíte data. Ještě mi chybí český ovladač pro hardwarovou klávesnici (zatím používám AEKmap) a lokalizovaný intellidialer. Tak snad se to někomu povede. Napíšu víc.
No ty fotky nic moc...
Me se zase zdaj celkem OK, Je to preci jen CMOS. Ani s fotakem bez blesku z ruky ostrejsi neudelas. Oproti fotaku na my T630 10x lepsi :yes:
A toto mi napsali z holandského T-Mobile:
T-Mobile thanks you for your e-mail and would like to react as follows.
You want to know if the MDA Vario is blocked. That is the case. Unfortunately ou cannot use this phone with your T-Mobile Czech SIM-card, because it has a SIM-lock from T-Mobile Netherlands.
The operating system of the MDA Vario is in English.
We are confident you have been informed adequately.
With kind regards,
T-Mobile Customer Services
Yvonne van Vugt
... casem to bude urcite resitelne, ale prozatim mame smulu. Skoda ...Původně odesláno od Petr_J
Tady je česká hardwarová klávesnice pro HTC Wizard (i-mate K-JAM):
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=29747&highlight=
Musíte se přihlásit, aby byly vidět přílohy.
Při určitých změnách bude fungovat i pro HTC Universal.
J.
Tady je lokalizace: