Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 38 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 563

Téma: T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    uz aby to bolo, uz sa na vario tesim...

    sorry xp

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ano, take jsem jej dnes u T-mobilu videl. Ta velikost je super Docela se mi libil displej (jasne barvy, intenzivni podsviceni a predevsim bila byla opravdu bila). Na to, ze ma Vario jen cca 200 MHz procesor, tak jsem zadne vyrazne zpomaleni pri bezne praci nepozoroval (hral jsem se s nim cca 20 minut tesne po nejake VIP akci, ktera v pavilonu T-mobilu skoncila az 16.45 a potom uz tam skoro nikdo nebyl ... )



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Sorry za offtopic, ale zvědavost mi nedovolí se nezeptat: A vystavuje tam ten T-mobile, nebo alespoň Eurotel či Vodafone MDA Pro?

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193



    Nebo tam mají MDA Pro také vystavené a povídají o něm nějaké zajímavé novinky? Tipuji že asi ne..
    ... ne nemaji, MDA Pro (aka imate JASJAR) maji jen u Palmpc.cz v pavilonu B. Docela dlouho mi trvalo, nez jsem dotycne osoby na stanku presvedcil, aby jej z vitriny vytahli a ukazali jej i na "zivo". Ale na konec si dali rict ...

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Díky. A předpokládám, že ta odpověď platí i pro stánek Eurotelu a Vodafonu..

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Díky. A předpokládám, že ta odpověď platí i pro stánek Eurotelu a Vodafonu..
    ... ano, platí.

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... tady jsou ještě dvě zkušební fotky, které jsme ještě s jedním kolegou "spolupřihlížejícím" stáhli z MDA Varia na výstavišti ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00098027_IMAGE_00006_x9Nt.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 29.3 KB 
ID: 3236   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00098027_IMAGE_00003_X9v.jpg 
Zobrazení: 67 
Velikost: 33.6 KB 
ID: 3237  



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    i-mate K-JAM aka HTC Wizard jsem si koupil minulý týden a jsem s ním spokojenej. Rozchodil jsem na něm všechny kritické aplikace: Resco Keyboard Pro (českou klávesnici), Lingea Lexicon 2002 (anglicko-český slovník), Q-Calc, Tombo, atd. Ještě čekám na uvední Agenda Fusion a RepliGo pro Windows Mobile 5. Funguje portrait i landscape ClearType. Outlook řadí korektně podle češtiny. Myslím, že nejpodstatnější je, že všechna data jsou ve flash-ROM, takže, když dojde baterie tak neztratíte data. Ještě mi chybí český ovladač pro hardwarovou klávesnici (zatím používám AEKmap) a lokalizovaný intellidialer. Tak snad se to někomu povede. Napíšu víc.

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No ty fotky nic moc...

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Me se zase zdaj celkem OK, Je to preci jen CMOS. Ani s fotakem bez blesku z ruky ostrejsi neudelas. Oproti fotaku na my T630 10x lepsi :yes:

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A toto mi napsali z holandského T-Mobile:

    T-Mobile thanks you for your e-mail and would like to react as follows.

    You want to know if the MDA Vario is blocked. That is the case. Unfortunately ou cannot use this phone with your T-Mobile Czech SIM-card, because it has a SIM-lock from T-Mobile Netherlands.

    The operating system of the MDA Vario is in English.

    We are confident you have been informed adequately.

    With kind regards,
    T-Mobile Customer Services

    Yvonne van Vugt

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Petr_J
    You want to know if the MDA Vario is blocked. That is the case. Unfortunately ou cannot use this phone with your T-Mobile Czech SIM-card, because it has a SIM-lock from T-Mobile Netherlands.
    ... casem to bude urcite resitelne, ale prozatim mame smulu. Skoda ...



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Tady je česká hardwarová klávesnice pro HTC Wizard (i-mate K-JAM):

    http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=29747&highlight=

    Musíte se přihlásit, aby byly vidět přílohy.

    Při určitých změnách bude fungovat i pro HTC Universal.

    J.

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Tady je lokalizace:

    Připojené soubory Připojené soubory

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zde je poměrně zdařilá 3D animace Qteku 9100 (MDA Vario, HTC Wizard, SPV M3000 atd.) ...

    Zdroj msmobiles.

Strana 2 z 38 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 22:36
  2. Mda Vario,HTC Wizard
    Od lukasqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 11:18
  3. Wizard (Vario) a config.txt v ext-rom
    Od Mara_MDAII v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 22:04
  4. Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 19:17
  5. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 08:19