Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: JAK ROZJET TERMINALOVE SLUZBY

  1. #1
    Guest

    dobry den .. docela by me zajimalo jak rozjet terminalove sluzby... (nebo k cemu to sakra je?)
    psal sem tento dotaz uz pred mesicem ale nikdo se neracil odepsat.. :O(


    diky moc ... [:disgusted:]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Terminalova sluzba je sluzba NT Serveru (zacalo to na NT 4.0, kde byla zvlastni instalace Terminal serveru, na Win2000 je to obycejna sluzba), pomoci ktere se muzete vzdalene prihlasit k tomu serveru a pracovat na nem, jako byste byli pripojeni lokalne. Na jakem serveru je chcete rozjet?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    diky moc
    [:sarcastic:]

    ja chtel jen zjistit jestli to de treba rozjet i na windows ME? zadny server nemam protoze me je teprve 14 :O) divim se proc neni utilita (mozna je ale nevim kde) kdyz by se pripojilo pda k pocitaci ( treba i pres USB, /protoze komp sdilim jeste s celouRodinou/ ze bych mohl pouzit pda jako druhy monitor a procesor a mohl tak pracovat s normalnimi windowsy ( v mem pripade Windows ME.. ) - pocitac by teda slouzil jen jako hardisk s daty... [:sarcastic:] ... no snad sem to napsal dobre.. :O)

    [] diky Lochi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Vážený kolego Lochi,

    v prvé řadě Tě mohu ubezepečit, že platná právní úprava Ti i přes Tvoji nezletilost neznemožňuje míti vlastní server. Pokud se ho rozhodneš vlastnit, plně postačí, když to PC, co máte doma, jako server označíš (stačí jen v duchu).

    Pokud jde o Tvůj další problém, stačí si na ten nový server a na PDA nainstalovat dvě součásti programu VNC (viz www.uk.research.att.com/vnc/index.html). Pak už můžeš přes PDA ovládat ty programy ve Win98, co máš na PC. Nečekej přitom ale ani žádnou závratnou rychlost, ani mimořádné pohodlí. Já to zkoušel přes Wi-Fi a nebyla to žádná sláva.

    P.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    [] hned to vyzkousim diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    [:sarcastic:] tak na kompu to bezi dobre ale chybi verze pro arm procesor.. [(] nebo sem ju nenasel.. takze se program na PDA neda spustit.. [(] nevite kde se da stahnout verze pro arm ( nebo Xcale ) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Hodil jsem Vám jej do pošty.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    [:dead:] no ted uz je vse ok.. akorat to rozjet :O( jak to nastavit aby to fungovalo? je to nejak na me slozity.. []
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Nainstalovat na PC VNC server, spustit jej, nastavit heslo.
    K PC se připojit pomocí IP adresy nebo jména následované :0 (např. mojePC:0), zadat heslo.

    Nevím, jestli to bude fingovat i přez kolíbku.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Guest

    no tak heslo bych mel ale kde dat tu IP adresu? a jmeno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    V VNCview, co se spustí na iPaqu.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Guest

    [:disgusted:]
    optimalizace biosu je proti tomu prochazka rajem :O( napisu tam vzdy IP adresu ktera se mi ukaze kdyz sjedu sipkou k ikonce na startu a tu tam opisu a pda napise za odmenu tohle: INVALID VCN erver specifiked.
    Server should be of the form host: display.[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Tak to napište v podobě IPadresa:0


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Guest

    [(] to je zlej sen :O( kdyz tam do toho okynka napisu jen: 0 - tak to napise to co sem psal...
    a kdyz tam napisu: IPadresa:0 - tak se program ukonci [:sarcastic:]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak rozjet záložku Facebook v Manile?
    Od maXtreme_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 16:34
  2. Compact 3 wm6 a Klient Terminálové Služby
    Od vanha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 16:12
  3. Jak rozjet GPS na P350
    Od Brejn_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 10:43
  4. jak rozjet terminalove sluzby
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-10-2003, 15:30
  5. terminalove sluzby
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-07-2003, 14:18