Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: TomTom Navigator 5 na Palmu

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    1. pamet RAM na palmOS neni operacni, ale ulozna (u LD pevny disk), palm ma pro beh aplikaci pevnou heap pamet a te ma LD dostek.
    2. ten problem je v aplikaci od TomToma a ne v gps, bohuzel posledni upgrade (5.20) to neresi.
    Dle meho nazoru pomuze jen vymena gpsky za jinou
    Citace Původně odesláno od Stir
    volneho prostoru na operacni pameti je 52Mb, toho Leadteka jsem koupil driv nez Palma a pouzival jsem ho na MDA com s TT a tam fungoval.
    :dead: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    a jakou BT GPS doporucujete - smiril jsem se s nakupem nove:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Ad zminka aby si sel jinam

    Protoze tohle je forum o Windows CE :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    no ale vzhledem k tomu ze mam i MDA II tak si asi musim zalozit vlastni forum odkud me nikdo vyhazovat nebude:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od Stir
    a jakou BT GPS doporucujete - smiril jsem se s nakupem nove:?
    Jendnoznacne tu, co mam ja (viz nize)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    dik mrknu na ni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    20

    Ja doporucuji vsem GPSky od Holuxu, ale ty se ted daji spatne sehnat (mozna je maji v Sunnysoftu), ale dobre poslouzi i nejaky Asus.
    Mam pocit, ze nejvetsi problemy s TomTomem na palmu delaji ty nove se SIFR III, hlavne neberte nic s chipsetem od Sony!
    Urcite Vam nejlepe poradi pan Danek z gpp.cz, ten je ma otestovany snad vsechny, ve foru na pdasoftu ma nick Vlasta.
    Citace Původně odesláno od Stir
    a jakou BT GPS doporucujete - smiril jsem se s nakupem nove:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    GPS BT 338 chodi s Palmem bez problemu - kamos ma T3 (ten vysouvaci Palmik ) a uz tyden testuje moji GPSku s TomTomem a naprosto bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Diky vsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od trocken
    Hmm, hlavne ze tady poradej s operacni pameti na palmu ... mozna ma otevreno moc programu :O

    PS: mezi palmisty je TomTomu uplne stejne jako mezi Woknari, neb ho sajeme vsichni od stejneho zdroje a navic Simona Hosek (TomTom) je byvala manazerka pro vych. Evropu u Palm Inc.
    Ale ja samozrejme mel na mysl heap. Nebyl jsem si ale podle dotazu jistej, jestli by tazatel vedel o co jde. Nebud takovej chytlavej to palmisti nebejvaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Nikde sem zatim se svym dotazem neuspel, tak snad tady....Jak prevedu oblibene polozky do nove mapy? cfg soubor evidentne na palmech neni, a napoveda na tomtom.com se zminuje pouze o tomhle pripadu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Tak jsem prisel na to, jak prenest oblibene do nove mapy. Snad muj navod nekdy nekomu pomuze.
    V nejakem pruzkumniku (ja to delam v RescoExploreru) najdete v RAMce (!) nazev mapy*cfg soubor z mapy, kde mate oblibene. Zkopirujte si ho na kartu. Tam ho prejmenujte na jmeno souboru pro novou mapu (vetsinou je to typ mapy.cfg. V mem pripde tedy pl-cz-sk-hu-map.cfg). Nezapomente uplne vypnout TomTom, primo tlacitkem ukoncit. Na karte kliknete na prejmenovany cfg soubor a vyberte "Install to RAM". Spustte TomToma a mrknete do oblibenych.....a měl ho tam
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 10:17
  2. TomTom Navigator 6 - mapy
    Od graver v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2007, 17:24
  3. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 23:05
  4. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 14:48
  5. Tomtom 5 navigator
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 22:06