Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Quake 3 arena CE

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429


    Requirements :
    Pocket PC 2003 compatible handheld (ARM/XScale CPU)
    120-150MB of storage space (Usually on a 256 MB SD Card, might fit on 128MB SD cards, with effort)
    64MB of available working memory (128 MB devices work fine)
    An installed copy of Quake 3 Arena on your PC, complete with all the upgrade patches

    link

    Dufám že sa po quake 3 dočkáme aj HL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mozna nekdy, pokud se Valve prestane cukat...

    Jinak, na obrazcich je jeden velmi zajimavy udaj: 4 fps... Ehm, tohle asi hratelne moc nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Nezná někdo tech.údaje té mašiny,z které to přefotili?Rád bych zkusil potrápit veterána MDA1
    Hlavně aby to nebyl nějaký FAKE.Na Nokiích se symbianem se takovýhle kachny objevovaly pravidelně.Třeba Quake1, 2...
    V každém případě to právě stahuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    MDA 3 ma XScale 400MHz, 128MB RAM a ATI 2D chip (Imageon, nebo jak tomu rikaji)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    To sem ale slepejš.Parametry MDA3 samozřejmě znám.
    Měl jsem 11MB volné paměti a nešlo to spustit.Jen promrkla šedivá spouštěcí obrazovka.Kolik je zapotřebí volné paměti?
    U Quake 2 bylo pro mě téměř nadlické uvolnit požadovaných 20MB:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pisou 75MB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Toho jsem se bál:? Tak se bavte hezky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nadhera, ale taky bych bral navod, jak ze 64MB RAM udelat 75 :disgusted: :?

    To beecher: Na vetsine obrazku je 20-40fps. To hje rozhodne vic nez co mel notebook 1,4gHz v Doomu3 a ja ho tam stejne skoro dohral

    EDIT: Ze krome textur zkrouhnul taky medely? Ten raketomet na screenu s botem vypada ...ehm...dost hranate (pokud si dobre pamatuju tak v q3a byl docela kulatej)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Hmm asi jedine tak, ze budes mit PDA se 128MB RAMkou. Takze asi zatim taky nic pro me .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    To beecher: Na vetsine obrazku je 20-40fps. To hje rozhodne vic nez co mel notebook 1,4gHz v Doomu3 a ja ho tam stejne skoro dohral
    Teda ja nevim, ale co vidim treba na tomto obrazku pod napisem Cingular je 4fps. I sami autori pisi, ze to nedela vic jak 5fps... :sarcastic:

    EDIT: Jiste, ze museli zkrouhnout, vzdyt by se to do RAMky neveslo. Trochu nechapu, co te na tom prekvapuje... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Aha, tak ne ops:

    Jenom ze o tech texturach na tom svym vebu pise, o modelech ne

    Snad na tom ten half bude lip :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Sice mi uchází smysl existence tohohle portu, ale nebrečte, pochybuju, že byste si to na svých ppc nějak vychutnali s ovládáním a velikostí zobrazení, jaké ppc má
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    doufam ze to nejak vykoumaj aby to nemelo tak maly FPS a "docela" velky naroky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no uvidime


    to wibra: koukam ze mas ikonku od Denka kvalitka co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od wibra
    doufam ze to nejak vykoumaj aby to nemelo tak maly FPS a "docela" velky naroky
    ..jo, kdyby to udělali jako 2d plošinovku
    Ale vážně-nechápu, proč to neudělali přímo pro x50v (na kterém to snad ani díky 64MB ram běžet nemůže?)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 11:21
  2. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 09:56
  3. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  4. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45