Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 29 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 428

Téma: HTC Universal, aka MDA Pro, aka i-mate JASJAR, první dojmy, poznatky a zkušenosti před a po zakoupení zařízení

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Řeším problem se SKYPE. Nevíte někdo, zda verze stažená ze stránek http://www.skype.com/products/skype/pocketpc/ je funkční i na MDA PRO, respektive WM2005 ? Mě to nejprve jelo, ale pak bez zjevného důvodu jet přestalo???

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    No - podle me by melo - mne Skype na MDA II s WM5 jede.. (a nepredpokladam, ze by tomu v pripade finalnich WM5 na MDA Pro bylo jinak). Ostatne sam pises, ze ti to prvne jelo..



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ano, je zcela funkcni, fungovala mi bez vetsich pozizi kdyz jsem ji pouzival, i ve verzi BETA, nyni vsak opet radeji pouzivam tu verzi jez je umistena primo v ExtROM zarizeni, ta mi beha tak nejak vice ok.. Sice je o 1 mega vetsi, ale ma to svuj duvod, ma vice funkci oproti te standartne stazene z webu.

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Tak to nechápu, kliknu na ikonu SKYPE, na 5 sec. se objeví otáčející se hodiny a nic. Asi jsem udělal chybu, že jsem přeinstaloval verzi z ExtROM verzí z webu. Jak to SKYPE z ExtROM nainstaluju, aniž bych musel dělat hard reset?

  5. #155
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    ...nyni vsak opet radeji pouzivam tu verzi jez je umistena primo v ExtROM zarizeni, ta mi beha tak nejak vice ok.. Sice je o 1 mega vetsi, ale ma to svuj duvod, ma vice funkci oproti te standartne stazene z webu.
    Muzes mi prosimte napsat, v cem se lisi, co ma navic za funkce atd.? Diky

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Má velikost a vlastnosti BETY, avšak má označení Version 1.1.0.14, a chybí rovněž na ChangeLogu, je to verze vytvořená zřejmě přímo pro Universaly, jelikož její označení je vyšší než je označení nejnovější oficiální verze volně stahnutelné na webu. Tady se dokonce píše, že BETA verze (zřejmě i ta verze v Universalu) je jediná verze s níž jde volat jinak než přes Wifi. Tedy GPRS, EDGE, 3G. Já zkoušel již volat přes EDGE i GPRS a kromě občasných výpadků to fungovalo.

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    24

    Tak se hlasi dalsi nadseny uzivatel tohoto zarizeni :-)

    Radim



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Má velikost a vlastnosti BETY, avšak má označení Version 1.1.0.14, a chybí rovněž na ChangeLogu, je to verze vytvořená zřejmě přímo pro Universaly, jelikož její označení je vyšší než je označení nejnovější oficiální verze volně stahnutelné na webu. Tady se dokonce píše, že BETA verze (zřejmě i ta verze v Universalu) je jediná verze s níž jde volat jinak než přes Wifi. Tedy GPRS, EDGE, 3G. Já zkoušel již volat přes EDGE i GPRS a kromě občasných výpadků to fungovalo.
    Hmm - GPRS? Mi nejak nejde do hlavy... Nemuzes to nejak vyextrahovat pls?

  9. #159

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Já zkoušel již volat přes EDGE i GPRS a kromě občasných výpadků to fungovalo.
    Co to znamena presne???Ze hovor prebiehal bez známych problemov? Uz nie su pri hovore cez GPRS/EDGE problémy, ze druha strana pocuje kazde druhe slovo a moze hovorit len jeden učastník???...
    To by bolo super ak by to bezalo aj na GPRS/EDGE.

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Znamena to to co jsem napsal. Hovor se uskutecni, avsak s vypadky, tak ze je to trhane, prerusovane, skoro nepouzitelne.. EDGE kupodivu je na tom podobne, ikdyz o trochu lepe nez GPRS.. V nouzi to pouzitelne je, ale opravdu jen v nouzi..

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Skype přes EDGE? Copak MDA Pro má EDGE ? Nebo jsem něco přehlédl v předchozí diskuzi?

  12. #162
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    EDGE přes jeho mobil



  13. #163

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Tak Orange bude mat v ponuke od novembra - 11 mesiac v ponuke ako dotovany SPV M3000 :O )
    Paráda...........

    http://mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=5307

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Orange SPV M3000 je HTC Wizard (i-mate K-Jam, T-M MDA Vario)...

    EDIT: HTC Universal bude Orangem prodavam jako SPV M5000

  15. #165

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    To nééééééééé a ja som si myslel ze je to MDAPro : To je bludište v tych označeniach v poslednej dobe.

Strana 11 z 29 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 238
    Poslední příspěvek: 28-07-2008, 14:48
  2. Velká recenze zařízení HTC Universal (i-mate JASJAR)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 12:03
  3. HTC Universal (i-mate JASJAR)-T-Mobile Mda4
    Od michal94_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 17:50
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 15:10
  5. HTC Universal - první dojmy a pár podrobných fotek
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 19:49