Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Pár dotazů k MdaCompact před koupí

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Zdravím konferu

    uvažuji velmi o MdaCompact (teda už jsem skoro rozhodnutý o koupi). Jsem PPC novc, viděl jsem OS naposledy v roce 2000, poté jsem používal výhradně PalmOS.

    protože jsem měl půl roku Treo 600, tak mě zajímají tyto věci:

    1) seznam zameškaných volaných a přijatých čísel je omezen počtem nebo pouze pamětí (na treu jsem měl seznam půl roku starý).

    2) pryý je k CD u T-mobilu i spb monitor. Je to jen demoverze nebo je to plná verze?

    3. Lze řešit doručenky sms? Nenašel jsem to nikde v konferenci, je to složitá operace, nebo ji jako nováček zvládnu?

    4. Lze si pro smsky stejně jako pro email vytvořit podlsložky?

    5. je nějaký dobrý free ICQ klient, který může trvale běžet na pozadí ( popřípadně plugin icq do obrazovky, abych viděl, že mi přišla nová zpráva)

    6. zobrazují se html stránky korektně? Lze u e-mailu nastavit podmínky jako je stahování jen hlaviček, u vybraných zpráv celý text, pravidelná kontrola schránek

    7. při stahování pošty se mi lidé dovolají nebo ne? V případě že se nedovolají je u nich oznamovací tón, nebo obsazený? U Trea byl problém s tím, že tón byl oznamovací, druhá strana si myslela, že to neberu, ale mám od nich zameškaný hovor. Ale mě se na Treu nic neobjevilo. To byl velký problém.

    8. Jsou u MDAc nějaké výrazné nedostatky, na které byste mě rádi upozornili před koupí?

    9. viděl jsem, že existuje upgrade ram, u T-mobilu není, je dobré ho nainstalovat, kde se dá sehnat a neztratí se záruka?

    10. Díky za odpovědi:-)

    Denis
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a co dat hledat a trosku cist?

    1. neni
    2. plna
    3. ano, da se to zapnout nastalo
    4. ano
    5. ano
    6. ano, vetsinou / ano / ano
    7. ne, pokud tecou dat, jinak ano
    8. zapomina pripominkovat
    9. spise ROMky, ne RAMky, neni potreba...zaruka tim muze skoncit
    10. mas sakra za co :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Díky za stručné, ale výstižné informace. To připomínkování mě malinko zarazilo, no snad to nebude tak strašné, toto jsem snad nikdy na Palmu nezažil:-/

    Jen mi stále není jedna důležitá věc jasná. Je logické, že když tečou data, tak se nikdo nedovolá, jak se to ale tváří u toho, kdo se mi pokouší během např. mého stahování dovolat?

    Na Treu to fungovalo špatně. On měl klasický vyzváněcí tón, ale mě se vůbec nic na displeji neukázalo, ani později, žádný zameškaný hovor. Kdyby to volajícímu hlásilo, že jsem nedostupný, tak je to v pohodě, zavolá ještě jednou. Takto si ale myslím, že vidím od něj zameškaný hovor a zavolám zpět. 2x jsem z toho měl solidní průser.

    Máte toto nějak odzkoušené na Compactu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Moje zkusenosti u Oskara vypovidaji o tom, ze pokud se ti zrovna nikdo nedovola ve chvili kdyz stahujes data, tak te Oskar ohlasi jako nedostupneho a prijde ti oznameni o zmeskanem hovoru. Neni to spatna vlastnost MDA, ale vec mobilniho operatora.

    mr_syck
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    80

    Kdyz uz jsme u dotazu, zeptam se taky, pokud budu chtit pouzivat Compact v aute s bluetooth GPS Asus BT100 a zaroven jako telefon s bluetooth sluchatkem, pojede to najednou? A nekde v recenzich jsem cetl, ze nema hlasove vytaceni - to je vtip? :-) Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hlasové vytáčení je na CD přiloženém k zařízení, nutno doinstalovat. Ti tupci co tu recenzi psali se na to CD ani nepodívali, a to si říkají recenzenti.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    59

    Jeho kvalita a funkčnost je ovšem diskutabilní :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od kenika
    Jen mi stále není jedna důležitá věc jasná. Je logické, že když tečou data, tak se nikdo nedovolá, jak se to ale tváří u toho, kdo se mi pokouší během např. mého stahování dovolat?
    U ET taky hlásí že jsem nedostupný ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Add 5 Ano existuje a jmenuje se Agile Messenger. Ale me na MDAc mrzne, nevim proc...

    Aktivaci dorucenek najdes nekde tady v diskuzy, ja to taky nasel

    nebo tady:

    Dorucenka
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    - Hlasové vytáčení funguje - ale ne přes BT Handsfree. Na XDA-developers.com už se to někdo snažil (snad i úspěšně) rozběhat.
    Přiložený SW je podle mého pro čecha úplně na houby. Dá se ale koupit SW jiný a daleko lepší.

    - Připojenou během hovoru můžeš mít i GPS - v mém případě to občas ale "chrochtá" a musím GPS vypnout.

    - Možná bych zvážil, jestli si chvilku nepočkat na novější (otázkou bude dostupnost a cena) model. Ale jestli jsi rozhodnutej, tak neváhej ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ad 5. Klientů je více. <a href="http://www.reviews.ru/clause/article.asp?id=1566">Tady</a> jsem narazil na jejich shrnutí (pokud nevadí ruština).
    Zatím jsem neměl čas testovat. Mě agile chodí dobře, ale i tak se chysám otestovat další produkty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od Cvrnda
    Ad 5. Klientů je více. <a href="http://www.reviews.ru/clause/article.asp?id=1566">Tady</a> jsem narazil na jejich shrnutí (pokud nevadí ruština).
    Zatím jsem neměl čas testovat. Mě agile chodí dobře, ale i tak se chysám otestovat další produkty.
    A existuje nějaký plugin do today, který mi ukáže, že mám v ICQ nvou zprávu a nebo musím občas sledovat icq ručně? Nebo funguje na MDA Compact jiné upozornění o nové zprávě (vyskakovací bublina a tak...)

    Diky. D.

    P.S.: jeden dotaz mimo, dá se nějak Intellipad skinovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    proc nezkusis kouknout jine diskuze? tady porad resime veci, ktere se tu resili X krat....


    ano, skinovat jde, co se tyce ICQ a jinych onlne chat programu, tak je mozne si zapnout zvuk, vibraci, zaroven to videt v horni liste, pripadne agile ma i today plugin....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od hybo
    proc nezkusis kouknout jine diskuze? tady porad resime veci, ktere se tu resili X krat....


    ano, skinovat jde, co se tyce ICQ a jinych onlne chat programu, tak je mozne si zapnout zvuk, vibraci, zaroven to videt v horni liste, pripadne agile ma i today plugin....
    Prosím o trochu tolerance. Jsem new user, diskusi postupně pročítám, ale za jedn dva či tři dny se fakt nedá celá přečíst. A před tím, než si pro něj půjdu do prodejny se ptám na věci, které se 1. nedají vyzkoušet v prodejně a za 2. jsem je zatím v diskusích neobjevil..... a to už jsem toho objevil až až:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jak jsem psal pres SZ, kdyz uz to davas zase zbytecne i sem, i do SZ, tak copy:

    <i>ahoj, chapu, ze prosis o toleranci a myslim, ze jsem ji projevil dost uz tim, ze jsem odpovedel a ze ta diskuze nebyla rovnou smazana...chapu, ze pro Tebe je to potrebne, jenze ja a par dalsich resime podobne dotazy 50x za sebou, krom toho pak lidi jako Ty, kteri prijdou, tak to nemuzou hned najit, protoze to je prave na 50mistech...takze ted jsi zase prispel k tomu, ze dalsi jako Ty bude mit vetsi bordel v heldani...to, ze to nejde za den nebo dva zjistit je samozrejme, ale taky Te nikdo nenuti kupovat to hned, jsou lidi, co vybiraji treba mesic, ctou, hledaji...je to jen pohodlnost mirne podporena ne uplne dobrym vyheldavanim, ktere se ale brzo zmeni...hodne stesti pri kupovani preju... </i>
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rady před koupí
    Od BADMOPAR_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 07:06
  2. Rada před koupí HP iPAQ 514
    Od wir2k_ce4you v sekci iPAQ 5xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 23:31
  3. rada před koupí HP rx1950
    Od wir2k_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 15:59
  4. ošahání před koupí
    Od Trutnováček v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 21:13
  5. MDAII vs MDAcompact
    Od Mirek77 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 11:43