Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Cerstvy upgrade na 128 MB RAM u HP iPAQ 4700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Tak jsem povysil na 128 MB RAM. Dost me stvalo, hlavne pri navigaci, ze mam malo pameti.
    Ted pohoda
    Vsechny aplikace, ktere jsem mel slapou bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To jsi toho moc neřekl. Pochlub se, kolik to stálo, kam jsi posílal PDA, jak dlouho to trvalo........

    Víc podrobností můžeš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Jasne.
    Byl jsem na skok v USA. (Kalifornia). Priletel, odevzdal kamaradovy PDA. Ten DOVEZL osobne PDA do servisu, zaplatil svou kreditkou. Za 2 dni bzlo PDA zpatky. Osadil jsem pameti (SD a CF), spustil zalohu a vsechno OK.
    Cena kolem 169 USD.
    Slape krasne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    mmm..tichá zavyst..
    Počkám ja ešte na ten WM5 upgrade.. Hádam sa dočkáme.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Take jsem chtel pockat. Ale podle dostupnych informaci to vubec nevypada na 100 % zalezitost.
    A pak je tady jeste druhy problem, a to je kompatibilita soucasnych, nainstalovanych aplikaci s WM 5.
    Vubec jsi nejsem jist, ze vsechny budou slapat na 100 %,tak jak ted.

    Radeji jsem jsi udelal upgrade na mem 6 mesicu starem stroji a riskoval zaruku.

    I navigace Dynavix by mela slapat (jakmile jsi ji nainstaluji).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    A to jde jen udelat v USA? U nás to nikdo nedělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Tu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    To TU znamenalo Tu u mas v Americe, nebo Tu u nas v Cechach?
    Tu u nas v Cechach jsem to nenasel

    LAda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    TU v zmysle TU KLIKNI A DOZVIES SA VIAC
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od Shanti
    A to jde jen udelat v USA? U nás to nikdo nedělá?
    Tady tenhle se ptal, kdo to dela U NAS. U NAS. Tak proc odkaz na USA?

    Jasne ze to jde udelat v USA. Ja jsem to tam take chtel poslat, ale byl jsem tam osobne a to spise nahoda.

    NIkdo jiny to na celem svete nedela, jenom ta firma v USA.
    Tak kdyz se nekdo zepta "A to jde jen udelat v USA? U nás to nikdo nedělá?" Tak je snad trochu mimo misu mu odpovedet: Jasne ze to delaji i u nas, treba tady v USA.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Mate nekdo zkusenost s poslanim hx4700 pro tuhle upravu do zamori?

    Jak je to na zvednute RAM s baterkou? Cim vice RAM, tim vice energie na jeji refreshing.

    Koupil jsem si pred mesicem hx4700 s tim, ze mi 64 RAM vadit nebude, kdyz do konce roku bude WM 5.0 a na nej je potreba spis tech 128 ROM.

    Ale ted, jak ctu ty zpravy - oddaleni upgradu WM 5.0 na jaro/leto 2006, ukonceni prodeje (odtud je krucek k uplnemu ukonceni podpory). :-(

    Zkratka pro rozumnou praci by to tech 128 RAM chtelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    130

    Podle testu, ktere jsem cetl na webu baterka na tom rozhodne nebude hure. U jednoho stastlivce doslo k prodlouzeni doby, (on to mozna pricital "zahoreni" baterie) ale u NIKOHO nebyl zaznamenan pokles vydrze.

    Kdyz jsem si ja delal tento upgade, tak jsem se pripravoval a precetl jsem vsechno mozne.

    Nikdo nemel (mimo ceny) negativni pripominky.Spise naopak.
    Ja mam ted pusteno spoustu plug-inu a vsechno mozne a nemusim nic zavirat, kdyz jsi chci pustit navigaci

    Od nas to jde udelat pres expansys. Dela to nejaka nemecka firma (stranky vyrobce, dealers a Nemecko). Te je treba nejdrive zaplatit, pak posle krabici, do krabice vlozit PDAcko. poslat. Nemecka firma pak preposle do USA, tam to upravi a pak zpatky. Nevim a ani oni nevedeli dobu. Odhaduji cca 3-4 tydny.

    Lada
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Jeste se to da realizovat? Zvetseni RAM na hx4700?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    2

    Taky mne to dost zajímá, jestli tu je v čechách nějaká firma, která provádí upgrade RAM z 64 na 128. Nemohu se toho pořád dohledat. Koupil jsem HP214, ale už jsem ji vrátil, na ní byla dobrá právě jen ta paměť, tak jsem se hezky a rád vrátil k hx4700.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Mě taky něco napadlo.Zjistit typ paměti a zkusit se zeptat Pitky,jestli by šlo je objednat,za kolik a hlavně jak by bylo náročné je "přeletovat".Je to přece už jen postarší PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IPAQ HX 4700 - Zamrznutí po upgrade software
    Od paxel v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-10-2009, 10:37
  2. Mrtvý Hp 4700 po upgrade na WM5
    Od psycholog v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 14:49
  3. upgrade iPAQ hx 4700 na WM5
    Od silhavy.j v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 00:04
  4. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:11
  5. Internet s PIE po upgrade FW na iPAQu 4700
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 19:58