Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Cache u IE

  1. #1

    ZRH ZRH je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    47

    Předem se omlouvám, pokud zde toto téma už bylo rozebíráno - hledal jsem, ale nenašel.

    Je nějaká možnost, jak u MDAc nastavit velikost a chování cache u IE tak, aby se všechny stránky, které jsem už navštívil za posledních několik dní se mi načítaly z cache a ne on-line? Je to funkce, na kterou jsem zvyklý např. u proxy serveru.

    Cache mám na kartě, tzn. místem nejsem omezen, nevyhovuje mi způsob kanálů např. World Off-Line.

    Děkuji



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jestli to dobre chapu,tak myslis prohlizeni stranek offline,tedy bez toho,aniz by se ti pripojovali do site!!!Je to tak???Ja si myslim,ze IE tuhle funkci nema a musis pouzit alternativni softik!!!Mrkni do freeware,jestli tam neco neni!!IE by snad tohle "uz" mohl umet az v WM5:no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    MobiPocket s upravou to zvladne, nebo WorldOffline, nabo AcantGo intergovane jiz v PIE, jenze s omezenima, takze je nepouzitelne...Nebo pak neco jako iSilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    iSilo vřele doporučuju. Používal jsem ho skoro rok a maká o 300% lépe než World Off-Line nebo AvantGo.
    Teď mám Hybem zmiňovaný Mobipocket a jsem s ním taky spokojen.
    S WOL bylo dost problémů, jestli se nepletu. Diskuse o tom je tady, tady a třeba ještě tady ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Pro offline prohlizeni v iSilu muzete vyuzit predpripravene stranky zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ZRH ZRH je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    47

    Možná jsem natvrdlý, ale z popisu se mi zdá, že všechny vámi nabízené aplikace procují formou kanálů - vyperu si několik stránek, stáhnu si je do PDA, a potom je můžu prohlížet.
    Ale já jsem potřeboval asi něc jiného. Jsem někde (kdekoliv), potřebuji se podívat na net na nějakou informaci. Prohlédnu si např. 50 stránek (s obrázky), které se neskutečně dlouho stahují, a chci se vrátit k některé z nich. Ona se začne znovu natahovat z netu. Potřeboval bych, aby všechny navštívené stránky zůstaly v cache.
    Možná t umí i některý z Vámi nabízených softů, ale v tom případě jsem asi úplně tupý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    podle mě chceš něco co neexistuje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    ZRH ZRH je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    47

    To jsem tušil. A přitom by to určitě nebylo tak těžké. Ty soubory zůstávají uloženy v cache (ručně je najdu, otevřu i s obrázky), jen by bylo potřeba, aby až zadám adresu, se podíval, zda tam stránku se stejnou adresou už nemá, a pokud má, tak ji zobrazil. Až kdybych stiskl refresh, tak by se pripojil online, a downloadoval novou verzi.
    Přesto posílám mnohočetné díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. hláška "Cache nenalezen"
    Od drdal v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-12-2011, 22:43
  2. Kolik máte volné paměti? - HTC Album cache
    Od Johnny83_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 00:56
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 15:48
  4. Umístění cache IE u MDA Compact, task man.
    Od EnderW v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2005, 19:56