Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011
Zobrazené výsledky: 151 až 164 z 164

Téma: YAKUMO Delta X GPS - zkušenosti, problémy...

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Je to nekde v nastaveni toho zalohovani (nemam to tu, tak ted nevim presne kde, ael urcite to najdes) a pak uz si to pamatuje a vytvari porad exe.
    Zkratka ja si nemuzu pomoct - kompletni zaloha RAM zabira na SD neco kolem 10 MB a v pripade prusvihu se da na ceste kdekoliv obnovit bud vsechno, nebo si take muzes vybrat jestli treba kontakty, registr atd., ale proti standardnimu backupu je to rychlejsi, porad mensi a navic v jedinem souboru pojmenovanem treba podle data, takze i prehlednejsi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Povedlo se vam nekomu na DeltaX rozchodit nejaky program na IR dalkove ovladani televize ?
    Zkousel jsem treba Vito remote a i na starankach Vito nekdo psal, ze treba Osciloscope nefunguje, ale zatim mi nesly ani jine programy :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Panove, tak jsem mel vcera nepovedeny den, protoze jsem svoji cihlicku ( mesic starou) nekde ztratil a je bohuzel pryc ( jejim majitelem je uz nekdo jiny)........ takze shanim nejakou jetou, snad se mi postesti a brzo se snad opet zapojim do diskuze. Je ji skoda, vse bylo tak hezky nastavene a je pryc vcetne 2GB SD karty.....Opatrujte si je, at nedopadnete jako ja.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Tak to je docela smutne :-( - take je to mou "nocni murou" a i kdybych v ni nechal schvalne kontakt, tak ji asi stejne nikdo nevrati, jeste tak mit strach, jestli ti neprijde do bytu "zkontrolovat" i zbytek a stejne tak mam strach treba nabourat autem a mit v nem Yakumo, drahy fotak atd., protoze to asi znamena o ty vsechny veci prijit, protoze lidi jsou hyeny :;-( ...

    Jinak uz mam prvni zkusenosti s "Czernobylem 2x4 tuzkovky".
    V Plusu meli pouzdro na fotaky za 99 Kc, takze" nekupte to, kdyz je to tak levne" ;-), kdyz se to tam vleze s krabickou na tuzkovky a jeste kablikem a na opasku vedle pouzdra s Yakumem o tom tak na vychazce skoro ani nevim, ze to nesu ...

    Byl jsem na 5-ti "prochazkach" o delce asi 5 hodin, kdyz dosla po 3 a neco hodinach hlavni baterka, tak jsem vzdy zapojil kablik, dal se nechal navigovat, casto i s podsvetlenim a vubec nevypinal display, obcas pri tom i poslouchal MP3 a kablik vzdy odpojil az doma, kdyz svitila zelena LED, aby se to tak dobilo az dokonce.
    Kabik mam slaby od ctecky karet, takze kdyz se naviguju a mam stejne Yakumo v ruce, tak o kabliku ani nevim a v nejhorsim schovam Yakuma do pouzdra vzhuru nohama s polosklopenou antenou (je sice horsi signal, ale GPS to k zaznamenavani cele trasy staci), jak ho stejne musim davat i kvuli sluchatkum, pokud neposloucham MP3 z reprouktoru, kdyz jej nesu pri navigaci v ruce a jak si to muzu s "Czernobilem" klidne dovolit, zatimco driv jsem porad vypinal komplet display a bal se cokoliv delat, aby mi vydrzela baterka do konce vychazky ....

    Kdyz to tedy shrnu, tak tak jsem z toho nabil hlavni baterku skoro 5x (jak jsem predpokladal) a kdyz si spocitam, ze jsem za to dal cca 1500 Kc a tedy cca 2x tolik, co za nahradni baterku (ke ktere by jeste navic asi byla dobra kolebka na dobijeni a stalo by to tedy mozna skoro stejne ...) a kdyz se smirim s tim kablikem a dalsi krabickou navic (zase nemusim nikde rozebirat a menit baterku, cimz by se casem mohlo treba o neco ulomit), tak se mi zda "Czernobil" jasna volba ;-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od vladas
    Povedlo se vam nekomu na DeltaX rozchodit nejaky program na IR dalkove ovladani televize ?
    Zkousel jsem treba Vito remote a i na starankach Vito nekdo psal, ze treba Osciloscope nefunguje, ale zatim mi nesly ani jine programy :-(.
    Testoval jsem Novii Remote Deluxe v3.1 Build 05.08.30a a funguje bez problémů, jediný problém malý dosah IRka. Docela dobrej program, ve kterém se dá i naučit různé ovladače, prý i na auto ale to jsem ještě netestoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od FrantaHra
    Citace Původně odesláno od vladas
    Povedlo se vam nekomu na DeltaX rozchodit nejaky program na IR dalkove ovladani televize ?
    Zkousel jsem treba Vito remote a i na starankach Vito nekdo psal, ze treba Osciloscope nefunguje, ale zatim mi nesly ani jine programy :-(.
    Testoval jsem Novii Remote Deluxe v3.1 Build 05.08.30a a funguje bez problémů, jediný problém malý dosah IRka. Docela dobrej program, ve kterém se dá i naučit různé ovladače, prý i na auto ale to jsem ještě netestoval
    central u auta pouziva radiovy prenos, pokud se umi naucit i tohle pak je to fakt cool program
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Ja zkousel VITO remote a jeste asi 2 dalsi, ale neslo nic a take se to udajne melo umet ucit.
    Mno jestli to umi i dalkac od auta (nektere starsi myslim byly na IR), tak jeste ze ma Felda ma central jen bez dalkace, ale kdyz chteji auto ukract, tak ho stejne nalozi na valnik a muze byt zabezpecene jak chce ;-( ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158

    eee eee je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    Tak jsem se chlapci dneska vratil domu z prace, dal si cihlicku k posteli kvuli buzeni a sel jeste za par prateli a kdyz jsem dorazil domu nasel jsem ji totalne sezranou.......:no: Pejsek si z ni udelal hracku......... A to jsem si ji ani poradne neuzil...... chjo.... nevim ani, jestli zachranim SD kartu, jsou na ni taky obtisky zubu........:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159

    eee eee je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    Tak SD funguje a mam na ni zalohu, myslite ze do "casem" noveho PDA to pujde obnovit i bez registrace? Dynavix povoluje 3x, ale myslim, ze kdyz jim poslu fotky sezraneho Yakuma a Fa, ze jsem ho koupil v setu s Dynavix, ze me uznaj dalsi 3? Nectel bych se o tu moznost pripravit.? Kdo vi co se stane priste...... Zasada, mit ho neustale pod dozorem...... draze zaplacena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Ahoj, jelikoz bych toto PDA rad pouzival hlavne na geocaching, zajima me jak je to s presnosti. Pouziva korekci WAAS/EGNOS ?
    Dostanu se treba az na 2 metry? Moc dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od eee
    Tak SD funguje a mam na ni zalohu, myslite ze do "casem" noveho PDA to pujde obnovit i bez registrace? Dynavix povoluje 3x, ale myslim, ze kdyz jim poslu fotky sezraneho Yakuma a Fa, ze jsem ho koupil v setu s Dynavix, ze me uznaj dalsi 3? Nectel bych se o tu moznost pripravit.? Kdo vi co se stane priste...... Zasada, mit ho neustale pod dozorem...... draze zaplacena.
    TIP: ELKO ted bude mit ve vyprodeji nejake Delta 300 GPS, a Delta X.
    Jsou to veci ze zapujcek, takze jsou sice osahane ale je tam lepsi cena.
    ELKO sice neprodava primo koncovym zakaznikum ale dokazi poradit sveho partnera ve vasem okoli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Zdar, mám v plánu tohle PDA koupit čistě pro navigaci do auta, bylo by to pořád v zapalovači. Zajímá mě, jestli by to při navigaci zvládlo i přehrávat mp3 a jestli je nějaká možnost přehrávat data z nějakého jiného zdroje než je vnitřní paměť a karta. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    Nevíte, jak se dá sehnat originál CD k Yakumo DeltaX? Poškrábalo se mi a nechce mi ho to vůbec načíst. Prosím o pomoc. Můj e-mail: milda6@centrum.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Nezbylo náhodou někomu CD s lokalizací do českého jazyka po ztrátě nebo zničení přístroje Yakumo delta X GPS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 11 PrvníPrvní ... 91011

Podobná témata

  1. Yakumo Delta X5 BT
    Od sindios v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 21:45
  2. Pomoc-yakumo delta 300
    Od jirka-sk v sekci Yakumo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 21:31
  3. Jak udělat z Yakumo Delta X 5 BT GPS?
    Od statistik v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:56
  4. Yakumo Delta X 5 BT ako GPS pre PC
    Od Roboo_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:38
  5. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 15:14