Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 164

Téma: YAKUMO Delta X GPS - zkušenosti, problémy...

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od George106
    Citace Původně odesláno od neooo
    Řekl bych že se zcela určitě mýlíš - tímto by přece možnost vyměnitelné baterie postrádala veškerý smysl. Yakumo obsahuje ještě jednu malou záložní knoflíkovou baterii (ta není volně přístupná), která udržuje data v paměti ještě po omezený čas (řádově minuty - kontrolka napájení přitom oranžově bliká) pokud dojde ke ztrátě napájení (tedy i vyjmutí baterie). Náhradní originál baterie určená přímo pro YakumoDeltaX se měla dodávat od září 2005 ale ještě jsem ji nikde neviděl, nemáte asi někdo ozdkoušeno jestli do ní nepasuje nějaká "mobilní"?
    A uz jsi to zkousel? Ja ano a Yakumo jsem mel jak po HW resetu. Mozna mam spatny kousek
    Tak už jsem našel odvahu, potřeboval jsem nutně S/N které je pod baterií, zazálohoval jsem RAM, baterku vyndal, opsal S/N, P/N, baterku vrátil, zakrytoval, zapnul a hle - vše jsem našel tak jak jsem opustil :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Citace Původně odesláno od neooo
    Tak už jsem našel odvahu, potřeboval jsem nutně S/N které je pod baterií, zazálohoval jsem RAM, baterku vyndal, opsal S/N, P/N, baterku vrátil, zakrytoval, zapnul a hle - vše jsem našel tak jak jsem opustil :yes:
    Pokud jsi trochu cetl muj drivejsi prispevek, tak jsem tam uvadel mensi pokusy vydrze vnitrni baterie pri na 71 % nabitem accu(zrovna byl nabity na 71%). A zjistil jsem, ze doba rezervovana na vymenu je vic nez velkorysa, kolem 3,5 minuty. Takze pokud neni ta vymenitelna baterka (accu) hotova, tak by to ta vnitrni mela chvili udrzet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Ajo je to tak, úplně jsem ho přehlíd, poslední co jsem registroval v paměti je ten citovaný, sypu si popel na hlavu :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139

    eee eee je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    Tak jsem zakoupil nahradni baterie, kapacita stejna 1100 mAh, cena 554 bez DPH. Vymenit neni problem a kupodivu me zustaly i spustene programky a PDA vymenu ani nezaznamenalo. Nemate nekdo info o te kolebce co umi zaroven nabijet i dalsi bat.? Zatim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    15

    Flashnul sem rom a zkusil nainstalovat lokalizaci inter write pro 8.6 z cd a ono me to pise nekompatibilni zarizeni - ma nekdo stejnej problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Citace Původně odesláno od oiler
    Flashnul sem rom a zkusil nainstalovat lokalizaci inter write pro 8.5 a ono me to pise nekompatibilni zarizeni - ma nekdo stejnej problem?
    S problemem jsem se nesetkal, ale vim, ze pri instalaci s CD se da vybrat ze dvou verzi, kde jedna je primo pro DeltaX a Delta 300 GPS.
    Jinak netusim. Taky mam flashnutou ROM a zadny problem, takze pokud se problem vyskytuje dal, bud kontakt prodejce anebo zkusit znovu provest flash?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    15

    no ono to napise nekompatibilni zarizeni a pak se otevre prazdne okno pro vyber jinych zarizeni, tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    15

    na radu moderatora sunnysoft sem stahnul posledni verzi ze stranek a funguje ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejsem moderator ze Sunnysoftu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nejsem moderator ze Sunnysoftu...
    tak pardon no
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od eee
    Tak jsem zakoupil nahradni baterie, kapacita stejna 1100 mAh, cena 554 bez DPH. Vymenit neni problem a kupodivu me zustaly i spustene programky a PDA vymenu ani nezaznamenalo. Nemate nekdo info o te kolebce co umi zaroven nabijet i dalsi bat.? Zatim.
    Co je potreba k tomu vedet?
    Do te kolebky se da strcit PDA.
    Do te kolebky se da krome PDA dat "za pda" jeste jedna baterka.
    Kolebka ma pevne pripojeny kablik USB do PC. Takze PDA je spojeno s PC a nabiji se.
    Do kolebky lze pripojit i nabijecku co se dodava spolu s PDA a tak nabijet PDA rychleji nez to zvlada USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147

    eee eee je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    22

    A nevis jeste jak ta kolebka vypada cenove?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od eee
    A nevis jeste jak ta kolebka vypada cenove?
    ALZASOFT
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=57119
    1049 bez DPH

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Proc ten programek nestaci? Dokaze zalohovat bud urcite veci nebo vse na PDA.
    Nema sice moznost vytvoreni archivu jako EXE ale to nevadi, nebot program je v PDA i po HR, takze PDA obnovi ze svych archivu.
    .
    Tak musim oponovat - rikal jsem si, jestli tim Sprite Backupem zbytecne neplytvam mistem (navic ho mam na SD, takze zabira opravdu malo a obnovit z toho *.exe jde i bez nej), ale zkus si, kolik zabira mista zaloha ze Sprite Backupu a kolik z Backupu z ROM (je zrejme vetsi, nez sprite zaloha + vlastni program a obsahuje "1000" ruznych souboru) a take porovnej rychlost zalohovani - myslim, ze ten backup v ROM uplne zbytecne zabira misto, protoze jsou mnohem lepsi nastroje ;-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Citace Původně odesláno od vladas
    Tak musim oponovat - rikal jsem si, jestli tim Sprite Backupem zbytecne neplytvam mistem (navic ho mam na SD, takze zabira opravdu malo a obnovit z toho *.exe jde i bez nej), ale zkus si, kolik zabira mista zaloha ze Sprite Backupu a kolik z Backupu z ROM (je zrejme vetsi, nez sprite zaloha + vlastni program a obsahuje "1000" ruznych souboru) a take porovnej rychlost zalohovani - myslim, ze ten backup v ROM uplne zbytecne zabira misto, protoze jsou mnohem lepsi nastroje ;-) ...
    Mohlo by jsi mi rict, jak vytvaris .exe archivy, mne to tvori jen s koncovkou .pbf coz samospustitelne neni (nadava mi to, ze to neni zasociovane s zadnou aplikaci....)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Yakumo Delta X5 BT
    Od sindios v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 21:45
  2. Pomoc-yakumo delta 300
    Od jirka-sk v sekci Yakumo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 21:31
  3. Jak udělat z Yakumo Delta X 5 BT GPS?
    Od statistik v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:56
  4. Yakumo Delta X 5 BT ako GPS pre PC
    Od Roboo_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:38
  5. Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 15:14