Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Active sync vydrží připojeno asi 5 sekund

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Poraďte mi prosím, při připojení Active sync zahlásí chybu synchronizace a asi po 5 sekundách se odpojí. Dělá to jak přes USB tak i přes bluetooth. Zkoušel jsem AS odinstalovat a znovu nainstalovat ale to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    neni chyba v nejake polozce? Koukas na prubeh a kdy to skonci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Neproběhne vůbec nic, jen connected, looking for changes, syncronization error, disconnected.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus smazat pri odpojenem PDA partnership na PC v AS a vytvorit znovu...a taky udelej SR na PDA, nekdy to zblbne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jj, presne tak, tohle se vetsinou stane, kdyz se narusi partnership - muze se to stat blbym odpojenim pristroje, ci spatnym shut-down PC. Zrovna vcera jsem to same resil. Nakonce pomohl HR na MDAc, protoze komp byl tentokrat z obliga;o).

    A kdyby nic nepomohlo, zkus jiny kabel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Tak jsem udelal HR - to pomohlo u synchra s kompem doma, v praci jsem musel preinstalovat comp. Ted uz je to O.K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Tak jsem mel tentyz problem, lec nakonec se to vyresilo, ikdyz nevim cim konkretne, zkousel sem vsecko : restart PC, restart PPC, vytahnuti usb kabelu z PC, zakazal sem v Active sync komunikaci pres USB a pak opet povolil a najednou se to rozbehlo. Chvala bohu, do HR se mi nechtelo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Ahoj,
    take stejny problem-po 5s se PDA samo odpoji. Nepomohlo zatim nic ani nizsi verze AS, dokonce ani HW reset. Takze je to asi v PC. Jenze znova reinstalovat OS na PC se mi fakt nechce. Nevite, kde se to rozhasilo, nebo co je treba znovunastavit?
    Diky, Jirka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    13

    Ahoj,
    odpovim si sam na problem s odpojovanim Axima od PC-zjistil jsem, ze odpojovani se projevuje pouze tehdy, pokud nabiti baterije neni alespon na cca 80 procent. Pokud je kapacita baterie nizsi, zvysuje se proudovy odber na USB /pouzivam kombinovany kabel, ne kolebku se samostatnym napajenim/ a toto pripojeni prestava komunikovat korektne s nasledky odpojeni PDA po cca 5s.

    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  2. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  3. Active Sync
    Od PiTRiS_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 20:31
  4. MS Active sync 4.1
    Od Crusader_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 09:13
  5. Active sync
    Od simir_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 30-09-2005, 13:34