Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: GSM zařízení

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Jak tak pročítám tyto stránky, mám v tom čím dál větší chaos . Chtěl bych nějaké zařízení podporující GSM, asi jich moc není, zatím jsem našel buď MDA compakt, hw651x, H6340. Každé má svoje plus i mínus.Compakt nemá WIFI, hw6510 má podivný display, asi nejuniverzálnější je 6340, to má zase pomalý procesor (alespoň podle frekvence). Může někdo tyto zařízení porovnat z praxe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pak zde mame MDA 3 (ma i WiFi, 400MHz procesor) a nebo ted novinku HTC Universal (a.k.a. T-Mobile MDA Pro, O2 XDA Exec, i-mate JasJar) a dalsi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A právě HTC Universal je v současnosti zřejmě to nejlepší co můžeš mít. Pokud si nelámeš hlavu s cenou, doporučuji právě Universala, je prostě boží! Mam ho pujčený na hraní, a začíná se mi líbit víc a víc. Mít to EDGE, neváhal bych..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    6340 nedoporucuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    to hybo: jsem si všil že vlastníš mda compakt, tak jen několik otázek:
    1) jak funguje compakt při gps navigaci pomocí bluetooth?
    2) je možné současně při spojení gps (pomocí bluetooth) komunikovat i s handfree například v autě (také pomocí bluetooth)?
    3) bude do konce roku nějaký následník třeba s w5 a wifi??

    HTC universal mi přijde přece jen už veliké zařízení a drahé (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    1. normalne, pokud vse jde, jen display je mozna mensi nez je bezne, ale jde to...

    2. mno, BT manager je v Compactu naprd, myslim, ze to nejde tak lehce, snad pres BTtools, ale ja to nezkousel, neuzivam to

    3. ano, jmenuje se to ATOM a bude to boziiiii, mnaaaaaam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad 2.: S tim by neme byt problem, PDA samozrejme dokaze obslouzit vice (presneji 8) zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od hybo
    6340 nedoporucuji...
    Proč? qůlivá té rychlosti procesoru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Tak jsem byl už rozhodnut pro MDAc, pak jsem si přečetl http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=6709&dd=0&fi=0 a jsem zase na začátku... MDAc, 6510 nebo 6340???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mno, to byl dosti extremni a myslim, ze i neobjektivni pripad....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nehlede na to, ze ten clovek zase Compacta ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Ještě jeden dotaz: jak na mdac a 6510 vypadá třeba internet (dá se u MDAC otočit display na šířku)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    da, vypada jako na kazdem jine QVGA....6510 nema smysl pro landscape, protoze se nic nezmeni, veliskot je stena, display do ctverce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    asi bych vzal compacta, to HP na mě nepůsobí dobrým dojmem a www se na tom asi budou hůř číst, chtělo by si ty zařízení osahat a podle toho posoudit. Ovšem HP 6510 a compact je docela jiná cenová třída, tak nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nejen v cene je rozdil, je to taky jinak poziciovano, poskytuji jine sluzby a moznosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Servis pro zařízení Mio
    Od Zdenek Malinsky v sekci Mio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 19:15
  2. instalace na 2 zařízení
    Od Jaffy v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 12:42
  3. PocketDOS na zařízení s WM5
    Od Heretic_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-04-2006, 20:31
  4. VGA zařízení
    Od jixjox v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 22:08