je tu několik věcí, se kterými si zatím nevím rady.
Předem moc děkuju všem, kteří mi pomohli při výběru a dokopali mě k tomu, abych si něco koupil. Doufám, že vás nebudu za nějakou dobu stejně tak proklínat![]()
1) zjistil jsem, že ty aplikace intellidial atd. jsou dělané pro praváky :-( . já jsem zvyklý na mobilu psát levou a tlačítka nejdou mačkat zdaleka tak dobře jako pravou, navíc s stíním :-( ... existuje něco jako skin nebo úprava pro leváky nebo se mám začít učit psát pravou rukou?
2) nainstaloval jsem si update ze stránek T-Mobile, takže už mám u zadávání pin 1 místo dvou nul. Nevím ale, jestli se mám pouštět do flashování? Co přesně jsou výhody novější verze? (asi se dotaz opakuje, kdyžtak pls nasměrujte na správný thread)
3) pokud bych si zatím nechal originál flash T-Mobile (než to všechno pořádně vyzkouším) a chtěl to flashnout později, je možné nějak zachovat třeba nainstalované programy nebo po flashi musím instalovat a nastavovat všechno znova?
díky moc za odpovědi, omlouvám se, jestli se opakuju...
P.S. fólii mám nalepenou jako prase :-) ... začal jsem dřív lepit než číst diskusi... je to plný takových malých miniaturních bublinek, nebo co... asi budu muset zajet koupit nějakou lepší a hned si ji nechat i nalepit v AH Mobilu :-(