Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Problem s Active Sync a MS Outlookem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Při první synchronizaci přes ActiveSync 4.1 s velkým outlookem mi to takhle změnilo většinu kontaktů. Buď se udělala mezera za +420 nebo se umazalo +. Ručně jsem to opravil a teď už vše jede ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    3

    Dobrý den. Mám problém se synchnizací svého HTC Touch HD (WM 6.5 neofiko) s Exchange serverem, který máme v organizaci. Vše fungovalo, dokud jsem neprovedl hardreset. Nyní při každém pokusu o synchronizaci se objeví status Attention required s kodem chyby 0x80004005. Podařilo se mi vygooglit, že se jedná o cosi jako konflikt položek při synchronizaci a že vymazání a znovunastavení synchronizační parametrů většinou pomůže. Avšak nepomohlo. Nevím si s tím rady. Používám HTC Touch HD s neoficiální WM 6.5 romkou, NTB s Win XP sp3 a ActiveSync 4.5. Abych nezapoměl, stejný problém nastane vždy, když se pokusím synchronizovat s Outlookem před USB. Za jakoukoli radu předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    S exchange symcujes kabelem pres pc nebo pres wi-fi nebo pres gprs/edge/umts?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    3

    problém vyřešen, moje chyba:-))) díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Lamovský dotaz,
    přešel jsem na win7, stáhnul jsem poslední Win Mobile Center a po připojení HTC TP přes USB mi PC vůbec nenajde PDA. Hledání končí hláškou: "Chyba". Na mobilu mám AS 4.5. Přitom MyMobiler se připojí a normálně běží.
    Můžete mi někdo poradit, kde dělám chybu.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vse se tu uz resilo, tak jen natuknu: cislo hlasene chyby, Outlook 2010 64 bit, jine USB porty, popr.bezdratove, vypnout/odinstalovat firewall/antivir....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Problém s Active sync
    Od Garret Raziel v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 09:17
  2. Active sync 4.x - TCP/IP problem
    Od Elminster_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 19:12
  3. problem s active sync
    Od agent8754 v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 13:41
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39