Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Problem s Active Sync a MS Outlookem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Uz nevim, kudy kam. PDA HP Ipaq rx3715 je zrale diky chybe Ipaq File Store na reklamaci. Samozrejme prvotni, nez pujdu reklamovat, je zachrana dat. Synchronizace bezi u vseho krome Kalendare, Kontaktu a Tasks. Proste drive to chodilo naprosto v pohode, pak to odmitlo prisynchronizovat nove polozky a ted uz to nechce delat nic. Mam za sebou totalne reinstal MS Outlooku 2002 a instalaci noveho Active Sync 3.8 . Mam za sebou soft resety i hard resety pdacka. Proste ... jakmile synchronizuju do naprosto prazdneho Outlooku z pdacka, kde je kalendarovyc zaznamu habakuk, oznaci polozky Active Sync za konfliktni. V nastaveni je, aby synchronizoval v tom pripade z pda do pc. Neudela to. Nahlasi toto: Nasledujici polozku udalost nelze kvuli chybe 80004005 zapsat do aplikace MS Outlook. Polozka bude vynechava. Vtip je v tom, ze takto vynecha vsechny. I Tasks i Kontakty. V Outlooku neni nic. Nemuzu jit reklamovat pda v zaruce, dokud nezachranim data. Prosim Vas vsechny, pomozte, nebo me trefi slak. Uz me napadla i silenost zapsat si vsechna data na papir, jak primitivni ... :? Co mam delat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, jeste mne napadla ted jedna vec. Co zkusit vypnout lokalizaci na PDA?
    Nebo synchronizovat jednotlive typy polozek samostatne?

    Jinak, jak pisete, ze provadite HR zarizeni, tak mate asi zalohu dat? Tak si ten soubor se zalohou pretahnete do PC (AS pouze do modu guest nebo standardne bez synchronizace polozek). No, a az se PDA vrati z opravy, tak pak muzeme polaborovat dal.

    Jak se se rika, tonouci se stebla chyta...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Lokalizaci jakou?

    Zalohu samozrejme mam. Jde o to, pokud bych nahodou musela jit do jineho typu pdacka, tak by mi asi tenhle backup byl na dve veci nebo ne? Z toho duvodu se snazim vsemozne dostat data do Outlooku, protoze mi prijde, ze ten je takovy jaksi univerzalni nosic dat.

    nizsi verze Outlooku to zvladla. Jak je to mozny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Loklizaci systemu v PDA, samozrejme. Predpokladam, ze tam bude Sunnysofti Interwrite.

    No, nejsem si jist, ale aby vam vratili penize, musi byt dane zarizeni reklamovane 3x, takze pokud je to vase prvni nebo do treti v poradi reklamace, tak bych s jinym PDA moc nepocital. Jine vam musi poskytnout v pripade neopravitelne chyby (coz bohuzel neni vas pripad) nebo pokud dane zarizeni jiz neni vyrabene. Rad bych se vsak mylil...

    A nemate nejaky inteligentnejsi telefon, ktery kalendar apod. zvladne, ze by se data pres BT nebo IR souply tam?

    Jinak, Outlook by mel byt takova zakladna dat, tzn. ze kamkoliv cokoliv zapisu, tak by se do nej melo v co nejkratsim case dostat pro vsechny pripady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    A tu lokalizaci bych mela zmenit? Jak , kde, pomoc, uz jsem prepracovana :-).

    Takhle, ja budu paradoxne jedine rada, kdyz budu mit stale tento typ pda. Nejak mi prirostl k srdci i pres ten problem s File Store. Tudiz je to jen pro prpad kdyby nahodou a hlavne proto, ze po dobu nepritomnosti potrebuju mit kalendar a pak si ho zase pekne natahnout do pda.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Start->Nastaveni->System Sunnysoft Interwrite->odskrtnout lokalizaci prostredi.

    Ale to jenom napad.

    BTW Tohle zacalo delat az padla ROMka za vlast nebo i predtim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    30

    Vyzkousim, ale dnes uz ne, uz vidim pda uplne vsude, kdyz zavru oci.

    Tenhle problem byl jeste davno predtim. Jelikoz jsem dospela k nazoru, ze to az tak nepotrebuju, kdyz mam zalohu v backupu, nakonec jsem rezignovala. Ale ted jsem se do toho obula znovu a uvidim zitra, jak moc to je funkcni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    80

    Mám podobný "mrtvičný" problém.
    Nově synchronizované PDA hx4700.
    Nově instalovaný ActiveSync 3.7.1.
    Každá první synchronizace po zasunutí PDA do kolébky v celém rozsahu bez problémů.
    Následná "průběžná" či "manuální" synchronizace se chová následovně:
    Synchronizace souborů v obou směrech bez problémů.
    Synchronizace Outlooku při změně dat v PDA bez problémů.
    Při změně dat v Outlooku v PC se nestane nic. Při nastavené "manuální" synchronizaci se ani neobjeví hláška o nesynchronizovaných datech, což v opačném směru při editaci dat v PDA okamžitě nastane.
    Pokud v tomto stavu dám "změnit nastavení" ActiveSync a aniž bych cokoli měnil pouze potvrdím OK, synchronizace proběhne jako po másle, samozřejmě s kompletní kontrolou, nejen změněné položky. A dál zase nic. Rovněž nové zasunutí PDA do kolébky má za následek bezchybnou obousměrnou synchronizaci a pak zase nic.
    Čestina-nečeština, WisBar-neWisBar, reset-nereset, všechno jedno.

    Netuší někdo, co je to za bláznivinu ?
    Přitom jak bývá zvykem na sousedním stole pracuje stejná sestava při (doufám, srovnávali jsme kde co) stejném nastavení bezvadně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Vladimír Krejčík
    Nově instalovaný ActiveSync 3.7.1.
    tak tady bych doporučil AS 3.8.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    pri synchronizaci outlooku s ppc (MDAIII) me to hlasi chybu 80004005 u nekolika kontaktu ...

    (kontakty jsou v mdacku, ale v outlooku ne)

    nevite co s tim? je jich docela dost, takze radu at to prepisu rucne sem radsi prosim nepiste .. dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co zkusit zrusit Partnerstvi v AS na PC a znova ho vytvorit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Prosím o radu co nastavit v MS Outlook 2003 aby při synchronizaci nedocházelo ke změně tel. čísla v kontaktech. Za +420 mi to vložilo mezeru a kontakty jsou teď v MDA nepoužitelné. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Proc jsou nepouzitelne? Ja mam vsechna tel. cisla ve formatu +420mezeraxxxxxxxxx a neni s nima nejmensi problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Jo máš pravdu to už jsem zjistil. Horší je to s kontakty u kterých odstranil +
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdo je odstranil? Kde je odstranil? Ve velkem Outlooku nebo Pocket Outlooku?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s Active sync
    Od Garret Raziel v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 09:17
  2. Active sync 4.x - TCP/IP problem
    Od Elminster_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 19:12
  3. problem s active sync
    Od agent8754 v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 13:41
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39