Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Interwrite a VGA rozliseni

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Tak jsem presel na VGA rozliseni (kdyz uz ho muj HaPicek podporuje). Ale nejak mi nechce chodit Sunnysoft interwrite. Mam verzi 8.6 a u te je uvedeno, ze podporuje RealVGA rozliseni. Bohuzel se mi vubec zadna klavesnice nechce po prepnuti do VGA rezimu objevit. Na technicke podpore take nevedeli, o co vubec kraci, takze to zkousim tady. Mate nekdo zkusenosti s VGA rezimem a specialne s Interwite programem? Diky za konstruktivni odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Instaloval jste IW pred prepnutim do RealVGA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Ne, neinstaloval. Sice se mi do preinstalovani vsech aplikaci pod VGA nechce, ale asi mi nic jineho nezbude.

    Kazdopadne dekuju za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Asi takto: HR, IW, prepnout do RealVGA, nainstalovat zbytek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Tak jsem se k tomu konecne dostal ale ActiveSync (zkousel jsem verze 3.8 a 4.0dev) mi po prepnuti do VGA pomoci OZVGA programku nechce nalezt pripojene PDAcko (v tomto pripade IPAQ hx4700).

    Provedl jsem HR a jelikoz jsem mel OZVGA na flash karte, tak jsem to hned zkusil prepnout. Ale kdyz jsem dal hapicka zpet do kolebky, tak se mi k ActiveSync vubec neprihlasil. Sice windowsy vydaji zvukovy signal, ze nejake zarizeni bylo pripojeno, ale ActiveSync nic. A po prepnuti do pseudoVGA (VGA v podani mrkvosoftu) jde vsechno jako po masle. Nesetkal se s tim nekdo? A pripadne jak to vyresil? Diky za konstruktivni rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Tak i presto, ze odevsad je slyset, ze OzVGA je nejlepsi, tak pote, co jsem zkusil SEVGA, tak musim rict, ze to mi vyhovuje lepe. Vse co mi v OzVGA nefungovalo mi ted nahle funguje. Jen se zda, ze SEVGA neni dale podporovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, rekl bych, ze jsi dalsi z rady, ktery je postizeny tim, ze mu ozVGA na Hxku nefunguje... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Diky, aspon nejake logicke vysvetleni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvyseni rozliseni na PDA
    Od Zax_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-03-2007, 20:50
  2. VGA rozliseni a aplikace
    Od V7s v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-08-2005, 12:56
  3. Rozliseni na J728
    Od Jakub Šesták v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 05:16
  4. VGA rozliseni na iPAQ4700 - help
    Od Fik_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 13:19