Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Neexistující SMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Ahoj lidi mam problem ktery me trapi delsi dob pri kazdem zapnuti telefonu mi prijde sms ktera jako by neni tudiz jen nahlasi ze mam sms ale ta je bez obsahu: Mam mpx200 wm 2002 prosim pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Určitě pomůže HR. Co takhle upgrade na WM2k3?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Hard reset jsem nezkousel jsete zatim nebyl duvod uz asi je a ten prechod je podle mne zbytecne riskovat (Muj nazor) kvuli par funkcím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    121

    A nezapnul sis někde sledování BTSek? Nebo příjem takových těch zpráv od operátorů (teď si rychle nevybavím, jak se jim říká). To když jsem povypínal, tak to zmizelo.

    Mně chodily SMS bez obsahu, jen s číslem a nešla vymazat. Resp. když jsem ji vymazal, okamžitě přišla další.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    fakt to přeflashuj na wm2003 stojí to za to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Informační networks textovky se řešily tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    a neni to nahodou Fantom SMS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Ja nevim co s tim mi proste motorka ohlasi sms dam ji cist a tam zada smska neni zadne cislo zadny tex zadna textovka jenom ta ikona SMS v zahlavi +zvuk :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    To vypadá spíš na nějou "zaseklou" textovku ve woknech. Hard reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    A jinak by se to nedalo????:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pochybuju, ale mohlo by ještě pomoct vyvolaní hard resetu a nasledovné storno. Zkus udělat zálohu, HR a obnovit zálohu.. Pokud se "zazálohuje i problém", pak nic jiného než HR nepomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    18

    Jo Diky ale potřeboval bych nějaký dobrý soft na to muzes mí nejaky doporučit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pokud myslíš soft na zálohování, tak nejlepší je Sprite Backup zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Zakoupit lze na stránkách výrobce (30 denní záruka vrácení peněz). Pokud nemáš zkušenosti nebo strach platit kartou, můžeš nakoupit i u nás přes AH Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení