Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 57

Téma: NetFront 3.3...

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    a slape krasne,prave pres nej browzdam a jede prinejmensim,tak kvalitne a svizne jako 3.2 verze...s IE si teda nezada,jde o ovsem o to,ze jsem ho jeste nezkousel via GPRS,ale jen via AS na 3 megove lince....uvidime jak pobezi dal,uz predchozi verze mi poskytovali neskutecny komfort a to i pres trimesicni trial,dele totiz bez HR stejne nevydrzim,takze mam vlastne trial plnou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To je sice pekne, ale nesmis zapominat i na urcita omezeni v Trial verzi. Jako max. 10 zalozek, jen 2 soucasne otevrena okna atd. Pro me jsou to docela zasadni omezeni a uz se tesim az budu moci koupit full verzi 3.3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Omezeni jsem si vedom,ale i tak je to ve srovnani s IE naprosto skvela vec i v trialu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Já nevím jak vy, ale mě se zdá lepší Opera než Netfront. V čem je vůbec lepší a co Opera neumí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Nevim jak u ostatnich,ale u me slape NF mnohem lip a svizneji nez O!A hlavne jde o to,ze i pres to,ze ji mam na PC nainstalovanou,tak ji nepouzivam,neprisel jsem ji na chut!A NF mi vse zobrazuje korektne,neptejte se me co Opera neumela korektne,uz nevim,ale vim,ze to tak bylo a NF to zvlada,nema treba problemy s cookies,pokud se nekam prihlasuji,treba sem na ce4you,tak nemusim stylusem lovit po dispeji,kde je to zatracene okynko na zapamatovani prihlasovacich udaju!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    No, nevím jak vám, ale mě se zatím v Opeře zobrazily všechny stránky zcela korektně, a navíc mi připadá taková uživatelsky příjemější. No uvidíme co do budoucna, jestli se nějak ukáže Minimo, já ale zatím zůstavám u své Opery
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Pro WM5 je myslím jasná volba Opera .... NetFront jsem používal dlouho na 2003/SE a byl vzdy vynikající , ale pro WM 5 se nepovedl ... respektive Opera je určitě lepší výběr
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Řekl bych, že na konečnou volbu alternativního prohlížeče místo PIE je zatím vhodné ještě počkat, protože nadějný Minimo je ještě ve velice rané fází vývoje a Opeře končí 1. června beta verze. No, já zatím budu používat Operu, pak se ukáže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Trainzak: A zkousel jsi Minimo? Ja ano, ale je to naprosto nepouzitelne pro svou pomalost (a to dokonce na Dellu)... Nemluve o ovladani, to je des...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od beecher
    Trainzak: A zkousel jsi Minimo? Ja ano, ale je to naprosto nepouzitelne pro svou pomalost (a to dokonce na Dellu)... Nemluve o ovladani, to je des...
    No právě, říkám že ještě uvidíme, chápu, že verze 0.015 asi ještě nebude určena pro širší veřejnost a myslím si, že se ještě máme na co těšit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Souhlasim s beecherem. Minimo je neskutěčně pomalý. Já to zkoušel na variu a to je teprv síla.Taky jsem zkoušel Netfront, ale Opera mi naprosto vyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    14

    teda, jak to tu procitam hodne lidi si pochvaluje operu 8.5 ale moc nechapu proc. stranky se sice zobrazuji docela dobre nicmene obcas nefunguje tapnuti na odkaz a kdyz, tak se zase neohranici zvolena oblast takze vlastne ani nevim na co jsem vlastne tapnul. to se u netfrontu nikdy nestalo. a taky mnohdy nefunguje stahovani soubou ve formatu .rar. tedy, rar se stahne ale prazdny a opera se tvari ze stahovani bylo uspesne.. no bes.
    netfront je asi nejlepsi prohlizec to mi na luxikovi chodi, jen skoda tech kratkych lhut nez vyprsi platnost. nastesti je vzdy po ruce nova verze ktera opet funguje cca 2 mesice...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Skusali ste niekto MultiIE? Mne sa velmi paci. V kombinacii s EzDownload je uplne super. Je to sice len nadstavba IE, ale vymakana. Hned na zaciatku som si ho nastavil, aby sa identifikoval ako MSIE6/WinNT5 a vyriesili sa mi problemy aj so strankami, ktore v PDA vyzerali divne (napr. Gmail). Jedine co mi chyba, je podpora Java Scriptu, prip. Javy.
    Operu som skusal. Zda sa mi byt este velmi nedotiahnuta, kopa veci tam chyba. Pouzivam ju len ako poslednu moznost, ktoru skusim ked mi nieco nefunguje cez MultiIE. NetFront by som rad vyskusal, ale kedze sa mi nepodarilo najst CAB instalacku, tak z toho asi nic nebude. Navyse ked som cital ako ten trial osekali, tak mi to pripada celkom trapne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    14

    MultiIE jsem zkousel ale vubec, cely IE mi prijde naprosto priserny. neda se tam nic nastavit, uplne posahane formatovani stranky na display - text mrnavý a tlacitka obrovska, obrazky neprirozene roztahle a rozdrbane. HRUZA. navic mi Multi ie uplne zmrvil system takze musel nastoupit HReset.
    Musim vsak rict ze Multi IE neni delany na widle 2003 SE a uz vubec ne na VGA rozliseni. pro Qvga bych prohlizec resil spis netfrontem 3.2.
    Ikdyz i netfront ma svoje mouchy. např. velkou narocnost na system. ale v zobrazovani stranek je bezkonkurencni. ted jsem musel se tyden obejit bez neho jen s operou 8.5 a musim rict ze se mi moc styskalo.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zapomínáte ba 2 věci:
    1. PDA není a asi nikdy nebude (ani být neměla) náhrada za desktop. To jen někteří uživatelé na něj mají nepřiměřené nároky. PDA znamená kapesní asistentka nebo sekretářka (tedy jakýsi hodně lepší digital diary), tak na něj tak nahlížejte.

    2. Název této diskuze je NetFront 3.3, takže je OT zde řešit věci kolem MultiIE, PIE atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. jak zoomovat v Netfront
    Od tomikb_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 16:58
  2. NetFront 3.5 - info
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2007, 06:03
  3. Opera 8.60 vs. Netfront 3.3
    Od sep_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 19:03
  4. NETFront 3.2
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 16:37
  5. NetFront 3.1 s JV-Lite Rel 1.00
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 11-01-2005, 15:05