Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    iPAQ hx 4700 mi při přehrávání souborů v iPAQ File Store najednou vytuhnul, nepomáhalo nic, ani vytažení baterky, nakonec jsem zkusil hard reset, iPAQ ale visí v úvodní bootovací obrazovce. Nechce naběhnout systém, ani po dvaceti hard resetech žádná změna. Baterka byla i několik minut venku, nic nepomáhá. Co teď? Napadlo mne dostat ho do bootloaderu, a přeflešovat mu ROM, tak jako to kdysi pomohlo v mnoha případech u MDA 1, MDA 2, MDA 3 a i u Compacta. Otázka ovšem je, jak zařízení do bootloaderu dostanu? Nebo napadá někoho jiná možnost jak iPAQa dostat z předčasného zimního spánku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    juk sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Děkuji. :yes: To bych prostě nebyl já pokud bych alespoň jednou za čas cihlu nějak nezničil, neflashoval, a následně se jí nějakým způsobem přes bootloader a flashování nesnažil oživit.. Těšil jsem se že odchodem od Phone Edition už budu mít klid, a místo toho.. :? No nic, alespoň se člověk nenudí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, nevim, jestli ti nejaky reflash pomuze, tohle je zrale na vymenu desky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No co, v nejhorším to hodim z okna a skončim nakonec přeci jen u HTC Universal..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    he, ze Ty jsi to zmrvil jen proto, aby jsi si nasel duvod, proc jit do universalu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pekne drahy duvod...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Nemusi se na tom menit deska, stalo se mi to pred rokem na ipaq 4150. V HP v texasu mi to preflashovali. Dostal jsem k tomu i popis co se stalo atd. ale nevim kde to skoncilo. Vypadalo to tak, ze ipaq zmrtvel a svitila naplno pouze bila obrazovka. I kdyz se vyndala baterka a udelal hr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pratele, jen dohady ... Milos bude muset zkusit flashnout ROMku (ke stahnuti z webu HP) a pak se uvidi, ne? ... Nicmene souhlasim s tim, ze bila obrazovka jeste neznamena HW chybu ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak jsem skočil do bootloaderu a už tam sypu opakovaně novou ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak žije, dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Tak žije, dík.
    Nr.4 žije si klikař,blahoprajem k zmrtvovstaniu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP iPAQ 4700 vs 4GB SD HC
    Od echobravo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-03-2007, 21:04
  2. Mrtvý Hp 4700 po upgrade na WM5
    Od psycholog v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 13:49
  3. Funkcni SW pro ipaq 4700 ve VGA
    Od Fik_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 16:24