Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
4.6.2009, Pavel Koza, aktualita
Dalším zařízením Aceru, které bylo na veletrhu Computex včera znovupředstaveno, je high-endový model s kódovým označením Acer F1, který by se měl na trhu objevit v průběhu druhého pololetí tohoto roku.
tombik_ce4you (104) | 4.6.200923:34
ad flame: Za joystick bych se fakt nezlobil. V aute za jizdy se sice na telefon sahat nema, ale priznejme si, uz se kazdemu nekdy stalo ze si potreboval zavolat a nemel dane cislo v hlasove volbe. To je snad jedina ale velice neprijemna chvile kdyz opravdu lestit prstem po displayi neni uplne optimalni. Jinak taky hry bez krizoveho ovladace nic moc. Ale po Diamondu1ce, ktery ma krizovy ovladac k nicemu, takze se da pouzit prakticky jen pri projizdeni nahoru dolu si asi nebude problem zvyknout. Kazdopadne na usporny joystick vzpominam rad.
Odpovědět0  0
tombik_ce4you (104) | 4.6.200923:30
No tak panove, snad nezacnou flamewary i na tomhle skvelem serveru. K tematu: Zarizeni vypada opravdu pekne, jestli to bude mit i pres velmi vysoky takt procesoru slusnou vydrz tak bych to mozna videl jako svoje pristi zarizeni...i kdyz na touch flo jsem si nejak navykl. Vzpominam na svoje prvni schopnejsi PDA Acer N50p po nemz (alespon dle meho nazoru) Acer vypoustel jen sama zarizeni odpovidajici jeho spatne povesti. Ale tohle vypada opravdu velice zdarile :-)
Odpovědět0  0
Standa_ce4you (133) | 4.6.200912:56
Já jsem jen napsal svůj názor, povšimni si, že nekritizuju ani obvyklý levný lesk, ani Qualcomm. Hádky a oftopik tu vnášíš ty. Ale když už jsi o tom začal... Uklidni se, přečti si tu diskuzi znova, a zjistíš, kdo byl příčinou lží a hloupostí, a kdo z nich byl koneckonců usvědčen. Takovým hlupákům budu protiargumentovat i příště, je mi líto. A dávej si na mě pozor, mám obrovskou moc, jsem schopen zblbnout jakéhokoli diskutujícího na internetu... Pokud chceš dál řešit tyhle věci, napiš mi na icq a neotravuj v diskuzích, děkuji.
Odpovědět0  0
Standa_ce4you (133) | 4.6.20091:11
Vím, že zase budou řeči, ale tomuhle už chybí jen klasická tlačítková základna :(... Případně pro dokonalost výklopná qwerty klávka.
Odpovědět0  0
xxmz (16) | 4.6.20096:08
Ne všichni jsou na tlačítka. Osobně si marně vzpomínám, kdy jsem nějaké použil.
Odpovědět0  0
bjirka (4) | 4.6.20099:41
Už i tady? Měl jsem za to, že svými nesmysly zamořuješ pouze web smartmanie, ale vidím, že tamní diskuze (a diskutující) jsi již úplně zblbnul, tak se přesouváš na další web a veškeré diskuze se nejspíše budeš opět snažit obrátit na to jak jsou zařízení "bez tlačítek" k ničemu. Hm a to se alespoň někde člověk občas alespoň něco konstruktivního dozvěděl...Moje rada zadarmo: měl by jsi se nad sebou zamyslet; opakování je sice matka moudrosti, ale čeho je moc to už začíná být více než trapné. K článku: nemůžu úplně souhlasit s poslední větou článku, že procesor s frekvencí 1GHz je celkem poznat. Na přiložených videích jsou natočené akce, které zvládají i zařízení s procesorem na poloviční frekvenci minimálně stejně dobře a rychle.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.