Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Agent 007: USB klíčenka DVR Mini U8 s kamerou

26.1.2015, Milan Šurkala, recenze
Dnešní test bude pokračovat v přehlídce "gadgetů" určených pro amatérské špehování. Podíváme se na USB klíčenku DVR Mini U8, která v sobě skrývá i maličkou kamerku a jde tak o velmi nenápadnou věcičku pro pořizování videozáznamů.
Kapitoly článku:
V další části se podíváme na možnosti natáčení videosekvencí. Ty mají rozlišení 720×480 pixelů, na dnešní poměry už nic moc zajímavého.

Špiónská USB klíčenka DVR Mini U8 s kamerou video 1
klikněte pro video

Jako první tu mám venkovní video, kdy jsem klíčenku držel v ruce. Je vidět, že detailů tu moc není, ale na dané rozlišení to není taková tragédie jako u fotografií. Připravte se na velmi výrazný rolling shutter efekt. Videosekvence má 36 sekund a 24 MB.

Špiónská USB klíčenka DVR Mini U8 s kamerou video 2
klikněte pro video

Druhá videosekvence (22 sekund, 20 MB) je točená za horších světelných podmínek. I zde lze vidět rolling shutter efekt a přicloňování při pohledu přes listy na nebe.

Špiónská USB klíčenka DVR Mini U8 s kamerou video 3
klikněte pro video

Třetí videosekvence (16 sekund, 7 MB) ukazuje výkony za slabšího světla. Není to úplně nejhorší s ohledem na velmi malé rozlišení.

Špiónská USB klíčenka DVR Mini U8 s kamerou video 4
klikněte pro video

Poslední videosekvence má jen 13 sekund a rovněž 7 MB. Ukazuje natáčení písma. Jak je vidět, moc dobře to USB klíčence s kamerou nejde. Na toto má kamera malé rozlišení.
Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama