Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Termíny konání pražských srazů v roce 2007

Zdenek Malinsky (9781)|16.12.2006 22:45
Protože se to letos (2006) osvědčilo, také aby se nikdo nemohl vymlouvat, že se termín dozvěděl pozdě a nemohl si udělat včas volno a v neposlední řadě protože si to většina hlasujících vybrala, budou se pražské srazy konat v pravidelném termínu = 3. sobota v měsíci.

Měly by se tedy konat v těchto termínech:

20. ledna
17. února
17. března
21. dubna
19. května
16. června
21. července
18. srpna
15. září
20. října
17. listopadu
15. prosince

Změna termínů vyhrazena. Více informací najdete na titulní stráce ce4you.cz v rubrice Bleskovky & další krátké zprávy a SRAZY & SETKÁNÍ a také v diskuzích v rubrice Srazy a setkání.


Pro nové návštěvníky webu a diskuzního fóra a také pro nepozorné čtenáře zase a stále notoricky opakuji, že na sraz může přijít opravdu, ale opravdu každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí myslí. Podmínkami jsou zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.

Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.


Kde: SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 255 785 153 (nové číslo!)

Čas: 14 - 22 hodin Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do cca 17 hodin.

Odkazy:
fotky z minulých srazů


Spojení:
Vlak - 300 m nádraží Praha-Vysočany

IDOS - MHD Praha
(vyzkoušejte nové mapy)

Tramvaj - Nádraží Vysočany (linky 8 a 19)

BUS - Vysočanská (linky např. 136, 177, 151, 158, 166, 195 a další)

Metro - trasa B - stanice Vysočanská
- zadní východ z metra - u parkoviště samoobsluhy Norma (restaurace je ve vnitrobloku)
Tedy při cestě od Zličína na Černý most vystoupíte proti směru jízdy vašeho metra (výstup směr Dopravní podniky). Projdete turnikety a uvidíte směrovníky-ulice Staromlýnská je vlevo. Projdete kolem městské policie a pizzerie, vyjdete z vestibulu, sejdete po schodišti na prostranství mezi domy. Po pravé ruce za parkovištěm Normy už uvidíte název restaurace. Po pár krocích přes parkoviště vstoupíte do dvora. Avšak pozor! Po vaší levé straně se zjeví restaurace, ale to není ta, do které míříte. Musíte ujít ještě pár kroků než se před vámi rozprostře útulná zahrádka steak baru.Od vagonu metra až ke stolu to trvá tak 3-5 minut (dle hladu).


mapa a pohled z vrtulníku

Parkování:
Přímo před restaurací je parkoviště Normy.

Bankomaty:
KB, ČSOB, eBanka, ČS - max. 250m

Internet:
3Mbps připojení a Wi-Fi

Více informací:
(soukromá zpráva - SZ) nebo v diskuzi k jednotlivému srazu.


Zdenek Malinsky (9781)|8.1.2007 13:23
Takže po dnešním jednání s majitelem restaurace můžete pokládat výše uvedené termíny pražských srazů (leden až prosinec 2007) za "směroplatné". Pokud nenastane nic mimořádného budou se srazy konat v těchto termínech.

Věřím, že většina z vás stejně sleduje ce4you pravidelně, takže se o případné změně termínu včas dozví. Informace o srazech (nejen pražských) najdete v diskuzích v sekci "Srazy a setkání" a na titulní straně ce4you a to jak v rubrice "Bleskovky & další krátké zprávy" tak i v sekci "SRAZY & SETKÁNÍ".